Galerija Mia Uzelac Mia Uzelac - 3 Mia Uzelac - 4 +3 Mia Uzelac - 5

Čini se da je sezona vjenčanja krenula jer se još jedna domaća influencerica udala. Ovog je puta u pitanju Mia Uzelac koju vjerojatno znaš kao domaću kraljicu thriftanja i second handa.

Najzanimljiviji dio svakog vjenčanja su nam vjenčanice! Ako si i ti onaj tip cure koji ih obožava gledati i maštaš kako će jednog dana izgledati tvoja, onda evo jedne poslastice. Mia Uzelac je prava modna inspiracija, a nije razočarala ni na ovaj veliki dan. S obzirom da ima tako dobar stil, znali smo da će i izgled s vjenčanja biti vrh. Naravno da nije nosila tipičnu vjenčanicu, ali ova koju je imala je bila TOP. Zapravo je to bila kratka bijela haljina s dugačkim šlepom, a ogrlica i cipele su samo dodale dojmu elegancije i nečega hollywoodskog.

 

 

Mia je poznata po tome da pronalazi prave bisere u second handu, preuređuje ih i izrađuje od njih nekada nove komade koji izgledaju onda još i bolje. O pripremama za vjenčanje je pričala na svom TikTok profilu, a reakcije oduševljenja su prštale sa svih strana. Vjenčanici se cure ne mogu nadiviti!

 

@thrifterista Što kažete na vjenčanicu? #wedding #weddingdress #vjencanje ♬ People are actually using my sound what - Shmacker_

 

Snimila je i drugi look s vjenčanja u kojem je skinula šlep s haljine i pretvorila je u slatku mini haljinu.

 

@thrifterista Outfit br. 2 snimila sam tek na kraju kad sam uspjela ostat sama haha, sorry za loše osvjetljenje. Kruna by @Robert Sever 🥂🤍 #wedding #peonies #weddingdress ♬ original sound - Jake Musser

 

10/10!

Andrea Pacadi - 2 Influencerica Andrea Pacadi se udala – pogledaj kakvu je vjenčanicu nosila

Mia Thrifterista Mia Thrifterista dosadne majice vraća nazad u život: Potrebna joj je samo jedna vrpca

Mia Uzelac mia thrifterista influencerica Vjenčanje vjenčanica kako je izgledala

Još vijesti