Galerija Kourtney Kardashian Kim i North Kourtney i Travis +9 Kendall

Najprije su se Kourtney i Travis vjenčali u Las Vegasu, ali kako to nije bilo važeće vjenčanje, prošli su tjedan otišli samo kod matičara, njih dvoje i svjedoci koji su im trebali za vjenčanje, nitko više. A ovaj vikend su to sve nadoknadili imali ogromno vjenčanje u Italiji.

Ovaj par je imao nekoliko vjenčanja, ali posljednje je ono o kojem će se najviše pričati. Jer je to bilo i najveće i najglamuroznije. Travis Barker i Kourtney Kardashian nisu štedjeli na ovom danu i svoje su goste odfurali u Italiju!

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian se udala! Vjenčanica je bila skroz neočekivana [FOTO]

Bila je to svečanost za pamćenje, a ono na što smo posebno bacali oko su outfiti. Kakvu je vjenčanicu ovog puta nosila mladenka, ali i kako je bila odjevena njena Kardashian-Jenner obitelj. Svi su bili ekstra, a Kourtney je mnoge iznenadila jer je i ovog puta odabrala kratku haljinu, a ne tradicionalnu dugu vjenčanicu.

 

 

Čini se da je to bila prava odluka jer je izgledala senzacionalno! Kratku je haljinu upotpunila zato najduljim mogućim velom. Iako vjenčanica izgleda više poput seksi spavaćice nego vjenčanice, zar je itko od Kourtney očekivao nešto neupečatljivo? Vjerojatno je ovo bila dobra odluka za vjenčanje u toploj Italiji, a i svi znaju da Kardashian sestre vole iznenaditi.

kardashiani Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO]

Travis je s druge strane izgledao tradicionalno u crnom odijelu. A što je odjenuo ostatak njene obitelji? Naravno da su tu bile sve sestre i hrpa drugih gostiju! Sve njihove outfite možeš vidjeti u galeriji iznad!

Kardashiani jenner Kourtney Kardashian Vjenčanje vjenčanica outfiti foto

Još vijesti