twilight i kim karadashian

Neki su nam celebrity parovi pravi uzori i da oni prekinu, poljuljala bi nam se vjera u ljubav. Jer jednostavno su savršeni zajedno. S druge strane, imamo i one celebrity parove koje svi gledamo ispod oka jer nam tu nešto smrdi.

Nema većih i sočnijih tračeva nego kada se sazna za novu celebrity vezu. Pogotovo ako su oboje itekako poznati. Tračevi krenu na sve strane, priča se o svemu, a nekada i o tome da ta veza ne izgleda baš vjerodostojno. U ovim slučajevima, svi su imali podignutu obrvu jer su veze ovih slavnih osoba izgledale kao dobro namještene za javnost, kako bi im se oboma podigla popularnost. I gle čuda, nitko od njih nije više zajedno! Ovih 7 veza je bilo samo predstava za javnost, a neke su bile uspješnije od drugih, piše Your Tango. Jesu li tebe neki od ovih celebrity prevara skoro uvjerile da se radi o pravoj ljubavi?

1.Shawn Mendes i Hailey Baldwin

Shawn Mendes i Hailey Baldwin

Foto: Shutterstock.com - lev radin

Svi su bili iznenađeni kada su iznenada njih dvoje 2018. godine došli na Met Galu kao par. Nikome nije bilo jasno što i kako se tu dogodilo. Njih dvoje nisu nikada zajedno viđeni kao par osim na tom jednom događanju, a i mjesec dana kasnije, Hailey se udala za Justina. Iako su priznali da su bili u vezi, nitko to nije stvarno i povjerovao. Ovo je najgore odglumljena veza od svih na ovoj listi.

2.The Weeknd i Selena Gomez

Možeš li zamisliti manje spojiv par? Ova veza je još jedna koja nikome nije bila previše jasna, i to vjerojatno s razlogom. Navodno su dejtali 10 mjeseci, paparazzi su ih znali uhvatiti zajedno, ali nisu fanove niti u jednom trenu uspjeli uvjeriti da je to 'real deal'. Mnogi misle da je ovo samo PR veza, jer se dogodila baš prije nego što je The Weeknd trebao izdati album, pa su svi pričali o tome hoće li biti koja pjesma o Seleni. Uz to, Selena je jednom prilikom, kada je gostovala u videu Nikki Tutorials, rekla to nije bila prava veza.

3.Shawn Mendes i Camila Cabello

Nakon jedne fejk veze u drugu fejk vezu. Čini se da su to jedine veze u kakvima i bude Shawn Mendes. Nema para o kojem se više pričalo da je sve gluma nego o njih dvoje. Svi misle da je to bilo fejk i samo način da oboje profitiraju i budu u centru pažnje. Što i je istina, jer definitivno se pričalo o njima više nego što bi inače bio slučaj. Baš kada smo skoro počeli vjerovati da glasine možda ipak nisu točne i da tu stvarno nešto ima, došlo je do prekida – od kojeg su opet, oboje profitirali.

4.Taylor Swift i Tom Hiddleston

Od svih veza Taylor Swift o kojima se pričalo u javnosti, jednu fanovi nisu shvatili ozbiljno. Ona i Tom Hiddleston trajali su svega 5 mjeseci, a veza je sasvim 'slučajno' postala javna kada su ih uhvatili paparazzi kako se ljube na kamenu kraj mora. Zvuči namješteno? Mhm, i nama. Nitko nije stvarno povjerovao u ovu vezu.

5.Kim Kardashian i Kris Humphries

Kim Kardashian i Kris Humphries

Foto: Shutterstock.com – Tinseltown

Najpoznatiji celebrity kratki brak, onaj od svega 72 dana. Kim i Kris imali su vezu koja je čini se od početka do kraja bila kreirana kako bi od nje imali koristi. S obzirom da svi znaju kakva je majstorica marketinga Kris Jenner, nikoga ne bi čudilo da je ova veza bila njena kreacija kako bi se reality 'Keeping Up With The Kardashians' (koji je tada tek krenuo!) popularizirao i sakupio gledanost. Što se i je dogodilo.

6.Kristen Stewart i Robert Pattinson

sumrak

Foto: Imdb

Promociji 'Sumraka' sigurno nije ni malo štetilo što su i glavni likovi navodno stvarno u vezi. Čim je 'Sumrak' bio gotovo, i oni su. Slučajnost je prevelika da bi bila samo slučajnost, tvrde neki. Ne vjeruje se da je cijela njihova veza bila fejk, ali mnogi su uvjereni da su u nekom trenutku prekinuli, međutim, za dobrobit filma i popularnost, morali su nastaviti glumiti da su zajedno.

7.Drake i J.Lo

Niti jedno od njih nije službeno nikada priznalo da su bili zajedno, ali su nas sve još u 2016. pokušali uvjeriti da jesu par. Na Instagramu su iskakale objave koje su trebale ići u prilog tome da su zajedno, ali nitko to nije stvarno i povjerovao. Brzo su objave prestale, ali je Drake od toga dobro profitirao 2018. s izdavanjem nove glazbe u kojoj je pjevao o njoj i njihovoj 'kao vezi'.

Pogledajte još:

Cura je optužila Kim Kardashian da je ukrala ideju njenog malog brenda

Bella Hadid otvoreno priznala s koliko je godina imala prvu plastičnu operaciju – i svi su u šoku

Najveće tajne Kardashian obitelji: Ovo su one koje su pokušavali sakriti svim silama od javnosti

veze fejk veze nisu stvarno zajedno celebrity parovi Slavne osobe celebovi lagali fanove

Još vijesti