Slika nije pronađena

Kada se radi o vezama, znamo da postoje određene granice. Naime, iako smo zaljubljeni preko ušiju, neke stvari bi se jednostavno trebale ostaviti samo za sebe i svoje dnevničke zapise. Evo o čemu se radi.

Funkcije tijela

Naravno, svi ispuštaju vjetrove i podriguju te svi idemo na WC, to su prirodne potrebe. Međutim, ne moraju drugi oko nas znati kako mi to činimo, koliko god imali potrebu baš sve podijeliti s njima, prije svega svojim voljenima. Kod ženskih osoba ovo se odnosi i na menstruaciju te sve vezano uz nju. Dakle, ako vam se baš ne omakne, ipak je bolje to sve pritajiti i zatajiti.


Tajne vaših prijatelja

Kada vam se prijatelj povjeri, najbolje je to što ste čuli ostaviti u tajnosti, dakle samo za sebe i eventualno za prijatelja koji vam se povjerio, kada jednom opet budete razgovarali o tome. Iako možda imate potrebu o tome pričati sa svojom boljom polovicom, bolje je da se prije ugrizete za jezik jer tinejdžerske su veze kratkotrajne, a prijateljstvo je ipak – prijateljstvo.

Vašu četkicu

Da, vi se ljubite i ponekad pijete iz iste čaše, međutim održavanje higijene ipak je sasvim intimna stvar i dijeljenje četkice za zube uopće ne dolazi  u obzir. Ako baš nemate dvije četkice, bolje je kalodont nanijeti na prst i malo utrljati u zube nego dijeliti četkicu.

Vašu lozinku

Ako podijelite lozinku za vaš e-mail ili koju društvenu stranicu, ovo može biti znak velikog povjerenja i bliskosti, ali također i prilika za provjeru. Koliko god mi zaljubljeni bili, ipak se uvijek u nas može uvući crv sumnje. Jednoj strani ovo može povećati nesigurnost, a druga se može okuražiti i davati si mnogo prava za provjeru. Kako biste oboje ipak bili mirni, najbolje je da svatko ima svoju lozinku.


Nesimpatije prema majci

Majka je jedna i jedina, a posebno je važna muškoj djeci, sinovima. Ako se curi majka ne sviđa ili se cura ne sviđa majci, to može postati pravi izvor problema. Najbolje je zato svoje neslaganje s majkom, bez obzira i ako ste dečko i ako ste cura, ostaviti za sebe i eventualno povjeravanje dnevniku.

Svoje nesigurnosti

Možda mislite kako ste predebeli ili imate koju kilicu viška, zubi su vam krivi, a noge idu u oks. Može to biti bilo koja mana, međutim, nije ju dobro iznositi svaki dan ili čak nekoliko puta u danu. Svoje nesigurnosti najbolje je ostaviti za sebe, a osim toga, neka vaša nesigurnost može biti jako simpatična i šarmantna drugoj strani.


Povijest – u detaljima

Svatko ima povijest, netko slađu, neku gorču, ali i ne treba suditi ni o kome dok nismo barem neko vrijeme bili u njegovim cipelama. Iz tog razloga je najbolje neke detalje iz svoje povijesti, prije svega ljubavne, ostaviti za sebe i ne dijeliti ih sa svojom trenutnom i najvažnijom polovicom. Za neke je stvari najbolje da ih prekrije pijesak zaborava.

N.LJ.J.
Foto: Sxc.hu

parovi veze