Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner rođendan - 2 U badiću +4 Fensi poslovna žena s dobrim stilom

Njen se ormar ne može usporediti s ničijim. Izgleda glamurozno i fensi, a iako je pokazala samo dio ormara, njeni su pratitelji popadali u nesvijest. Samo kolekcija naočala koje ima je impresivna.

Za Kylie je odijevanje i slaganje odjevnih kombinacija dio posla, a u ovakvom ormaru, to manje izgleda kao posao, a više kao uživancija. Koliko god da imaš velik ormar, naspram Kylinog, osjećat ćeš se kao da je minijaturan. Naravno da ima ormar koji je zapravo prostorija – i tu joj je čini se sve, od odjeće, preko obuće do modnih dodataka.

Kim Kardashian Kim Kardashian cilja visoko - otkrila je koga želi kao sljedećeg dečka

Iako zapravo fokus TikToka koji je snimila nije bio pokazivanje ormara već odjevne kombinacije, kao i biranje koju torbicu nositi, teško je ne primijetiti ormar. Izgleda senzacionalno! Sve je tako divno posloženo, a količina stvari koje ima ostavlja bez teksta. I nemoj zaboraviti, to je samo dio ormara.

 

@kyliejenner

 

♬ original sound - Kylie Jenner

 

Iza nje se vidi ormar s cipelama i torbicama, gdje je sve posloženo u masovne staklene vitrine, a na kraju, kada okrene mobitel, možeš vidjeti iza nje i na isti način posloženu i odjeću. Posebno je zapeo za oko i stalak sa sunčanim naočalama. Činjenica da joj uopće treba stalak za sunčane naočale je sama po sebi malo bizarna, jer tko ima toliko naočala da mu treba cijeli stalak kao u dućanu? Odgovor je Kylie.

 

 

Pratitelji su ormar usporedili s dućanom u shopping centru, neki su čak pisali da su najprije mislili da se snima u nekom dućanu. Impresivno!

Kendall Jenner Kendall Jenner otkrila svoje trikove kako se smiruje kada ne može zaspati zbog anksioznosti

Kylie Jenner Ormar celebrity Moda

Još vijesti