Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian u originalnoj haljini koju je nosila Marilyn Monroe +4 Kim Kardashian u haljini koja promovira nerealističan oblik tijela

Nije prošlo dugo nakon razlaza s Kanye Westom, a već se počela viđati s Peteom Davidsonom. Sada je pak prekinula s Peteom, a iako želi biti neko vrijeme solo, zna koga želi za sljedećeg dečka.

Nedavno su u gostima kod Jamesa Cordona bile Kylie i Kris, a sada je bila Kim. U svojoj emisiji 'The Late Late Show with James' James ju je izrešetao s različitim pitanjima. Ona koja su bila najviše zanimljiva se odnose na njen ljubavni status. Potvrdila je da je solo trenutno i da je sretna, Pete je u prošlosti, nema nade za pomirenje ili povratak.

Gigi Hadid Novi muškarac u životu Gigi Hadid? Poznati hollywoodski glumac je jako zainteresiran za nju

Trenutno želi da njen ljubavni status i ostane takav kakav je. Nije u potrazi za ljubavi ili za novim dečkom, samo želi sada vrijeme za sebe. Ponajprije, otkrila je da se želi fokusirati na školu. Međutim, ne planira zauvijek ostati solo, još uvijek želi pronaći ljubav, ali će ju početi tražiti na malo druge načine i među drugačijim dečkima, jer kako je i rekla, očigledno je da sada radi nešto pogrešno. A s kime bi bila? Otkrila je i to.

Kao svog sljedećeg dečka vidi nekog doktora, ili nekoga koga će upoznati u odvjetničkom uredu. Htjela bi da taj netko, tko će biti njen budući dečko, bude tako nekog zanimanja: znanstvenik, neuroznanstvenik, biokemičar, doktor ili odvjetnik. To su osobe s kakvima se vidi u budućnosti.

 

 

S obzirom da i sama završava pravo i bavi se tim poslom, uz sve ostalo, nije nemoguće da sljedeća romansa u kojoj se nađe bude s nekim fensi odvjetnikom. Sve je iznenadila kada je objavila da je u vezi s Peteom, a sa sljedećim će dečkom čini se još više iznenaditi svoje fanove.

Kendall Jenner Kendall Jenner otkrila svoje trikove kako se smiruje kada ne može zaspati zbog anksioznosti

 

kim kardashian James Cordon budući dečko veza

Još vijesti