Galerija Khloe Kardashian - 8 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 +4 Khloe Kardashian - 3

Kardashian sestre se uvijek odijevaju trendi, nose izazovnu odjeću, usku, dekolte, kratku, koja otkriva više nego što bi nekad i trebala. Komadi na njima hvataju pažnju i poglede. Khloe je sada pokazala novi look koji je nešto totalno drugačije i pratiteljima se sviđa.

Kada skrolaš Instagramom da ti izleti ova objava od Khloe Kardashian, vjerojatno ti prva misao ne bi bila „o gle Khloe“ jer izgleda totalno neprepoznatljivo. Koliko stil odijevanja može utjecati na naš izgled! Iako Khloe često bude optuživana da izgleda drugačije jer je „kupila“ novo lice kod plastičnog kirurga, sada izgleda drugačije zbog outfita i novog stila. I za razliku od inače, ovog su puta reakcije pozitivne! Kako i ne bi bile! Izgleda odlično, a haljina koju nosi joj je pomogla da izgleda kao prava dama.

 

 

Glamurozna i elegantna! Mnogi su se zaljubili u haljinu koju nosi, a koja izgleda kao da je došla iz 1950-ih. U komentarima ispod novih objava možeš vidjeti komentare koji govore da na prvu nisu niti skužili da je to ona.

 

 

Ova haljina nije nešto u čemu bi ju tipično vidjeli! Mnogi se šale i da će Kourtney biti ljuta jer joj pokušava ukrasti njen „talijanski vibe“.

 

 

Rijetke su situacije da nitko nema za reći nešto negativno, a ovo je jedna baš takva. Moramo se složiti, Khloe izgleda fenomenalno!

Kourtney Kardashian Zdrave navike Kourtney Kardashian koje i ti možeš prepisati od nje – 8 njih koje nisu neizvedive

Kim Kardashian s djecom Kim otkrila što svojoj djeci poklanja za rođendane: Ne košta ništa, a bit će zauvijek uspomena

Khloe Kardashian kardashian sestre instagram haljina nova fotka novi stil izgleda drugačije elegantna

Još vijesti