Slika nije pronađena

Kardashian Jenner klan ima priličan broj fotošop failova iza sebe, ali bez obzira na sve, ne mogu prestati sa stanjivanjem struka i mijenjanjem boje očiju.

Hoće li slavna obitelj ikad naučiti? Vjerojatno ne, ali dok se oni i dalje zamagljuju i mijenjaju, vi možete uživati u urnebesnim fotkama koje su već objavili. Jedna od posljednih fotki je ona koju je Khloé objavila u ponedjeljak. Radi se o staroj fotki koja joj se svidjela, a onda se Internet okomio na nju.


Na fotografiji se nalazi Khloé na ružičastoj pozadini. 'Sretan ponedjeljak!', napisala je na u captionu. 'Stara fotografija, ali sviđa mi se', dodala je. Ako vam je prva pomisao nakon što vidite ovu fotku: 'Ajme, to NE izgleda kao Khloé', niste jedini koji su to pomislili. Obožavatelji su otišli na Twitter kako bi iskazali nevjericu fotografijom.


Želite da vjerujem da je ovo Khloé Kardashian?' napisao je jedan korisnik. Dok je drugi obožavatelj istaknuo da Khloé na fotografiji izgleda kao CGI lik, kao da je kreirana za nekakav znanstveno-fantastični film o Kardashianima.

U svakom slučaju, mržnja je postala toliko jaka da je Khloé isključila komentare na Instagram postu.

Foto: Instagram/ Twitter/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Fanovi Nialla Horana su ludi zbog njegovog novog looka – žicaju ga fotke na društvenim mrežama

Nakon tjedana nagađanja i potvrđeno - poznata sestra iz Kardashian Jenner klana prekinula dugogodišnju vezu!

Miley je na odmoru vlastita majka nazvala razmaženom i odvratnom! Razlog? Skroz opravdan

fanovi Montaža fotka fotošop Khloe Kardashian CGI instagram twitter

Još vijesti