Slika nije pronađena

Khloe Kardashian je otkrila ime kćerkice koju je rodila 12. travnja i još jednom iznenadila javnost svojom odlukom. Podsjetimo, rodila je samo pet dana nakon Tristanovog preljuba, a čini se da mu je prevaru već oprostila...

Barem ako je suditi po imenu koje je odabrala za svoje prvorođeno dijete – mala se zove True Thompson. Rekli bismo da je to malo ironično s obzirom na to da je Tristan bio sve samo ne pravi, iskren, istinit što je izravan prijevod engleske riječi 'true'. Javnost je o odabiru imena obavijestila Khloe koja je u objavi na Instagramu napisala: 'Naša mala djevojčica, True Thompson, potpuno je ukrala naša srca i preplavila nas ljubavlju. Pravi je blagoslov poželjeti dobrodošlicu ovom anđelu u našu obitelj. Mama i tata te vole, True'.


No, to ne znači nužno da će Khloe ostati u vezi s TristanomPeople piše da Khloe nije odlučila hoće li mu dati još jednu priliku. Navodno jedva čeka da se vrati svojoj obitelji u L.A., iako trenutno boravi u Tristanovoj kući s djetetom, u Clevelandu, Ohio. Izvor blizak Khloe je rekao da ona samo čeka da joj doktori kažu da je dijete spremno za let... 'Ona više ne želi biti s njim u vezi. Ipak, želi da njezina kćer ima dobar odnos s tatom'.

Preostaje nam vidjeti hoće li sretna obitelj ostati na okupu ili će se raspasti u ovim novim okolnostima...

No, dotad imamo što za raditi – zapratit ćemo True Thompson na Instagramu! Da mala već ima svoj profil, otkrila je njena baka, Kris Jenner, u svojoj objavi u kojoj objašnjava po kome je True dobila ime.


Na kraju te objave je označila profil True Thompson koji, iako do sada nema nijednu objavu, već ima 126 tisuća pratitelja. WTF?


Foto: Instagram/Screenshot/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

BREAKING NEWS Khloe Kardashian Tristanu rodila djevojčicu pet dana nakon preljuba i sve iznenadila jednom odlukom!

OMG Nova drama u Kardashian obitelji – Tristan prevario Khloe uoči rođenja njihovog prvog djeteta!

Preslatka je! Kim Kardashian objavila prvu fotografiju malene Chicago

beba Khloe Kardashian instagram Tristan Thompson true thompson

Još vijesti