Slika nije pronađena

Puno bi cura dalo sve da mogu imati ovakvu prirodnu kosu. Ako misliš da je Khloeina kosa prirodno dugačka i ravna kao na fotkama koje inače objavljuje – nije. Prirodna joj izgleda još bolje!

Nije tajna da Khloe voli uređivati fotke prije objava niti da njezina spremanja za izlazak pred oči javnosti traju satima pa ni ne čudi toliko kada otkrije kako izgleda u prirodnijem izdanju – da to bude skroz drugačije. Sada je odlučila pokazati svoju prirodnu kosu. Bez ikakvog stiliziranja i korištenja uređaja za ravnanje kose. I kosa joj izgleda odlično! Iako smo ju navikli vidjeti s dugom i ravnom kosom kao na fotki, to nije njena prirodna kosa. Ni blizu.

Ili su u pitanju ekstenzije ili perika, ali Khloe zapravo ima kratku kosu, do ramena, a nije niti malo ravna, već kovrčava. Priznala je u objavi da jako rijetko pokazuje svoju prirodnu kosu, ali da se sada osjećala posebno slatko.

Svi su se u komentarima složili da joj je ovo stoji jako dobro i da bi trebala češće nositi svoje prirodne kovrče. Možda izgledaju malo ludo i neukroćeno, ali baš su zato toliko super.

Pogledajte još:

Pjesme koje svatko tko živi u Europi jednostavno zna: Koliko ih je tebi poznato od ovih 10?

Ariana Grande ostavila fanove u suzama – na sladak je način odala počast preminulom bivšem

Khloe Kardashian ili Ariana Grande? Na novoj fotki koju je objavila Khloe ne liči na sebe, već na Ari

Izgled Khloe Kardashian instagram prirodna kosa

Još vijesti