Kourtney Kardashian

Slavni žive malo drugačijim životom nego mi i često njihovi savjeti i njihove navike nisu nešto s čime se možemo poistovjetiti i što možemo i mi raditi. Kourtney ima neke zdrave navike koje su jednostavne za ubaciti u svakodnevicu.

Kada netko kaže zdrave navike odmah si mislimo da je to nešto skupo i što će nam samo zakomplicirati život. Nekada to stvarno je slučaj, ali ne i sada. Kardashian sestra koja je poznata po tome da voli zdrav život je Kourtney. Drugačija je od ostalih i već se godinama fura na prirodan i zdrav život. Da, nekada kada gledamo Kardashiane vidimo da malo pretjera, ali ima dobre namjere. Neke su njene zdrave navike malo too much i nemoguće za kopirati, ali ima i dosta nekih sitnijih navika, koje se čine kao male promjene, ali zapravo imaju veći utjecaj na tebe nego što bi na prvu pomislila. Ovih 8 zdravih navika koje prakticira Kourtney, možeš raditi i ti. Ako si razmišljala o tome da želiš živjeti zdravije i više paziti na svoje tijelo, s njima možeš krenuti.

1.Pije zeleni čaj prije obroka
Kourtney voli prije obroka popiti zeleni čaj. Pogotovo kada je negdje u restoranu, ali tebi ovo može biti i trik za po doma. Čaj joj ne zamjenjuje obrok, već samo pomogne da se kasnije ne najede previše i da ne jede prije ručka neke gluposti. Zeleni ju čaj malo zasiti da može dočekati pravi obrok.

2.Koristi svilene jastučnice
Za kosu i kožu lica koristi svilene jastučnice. Ovaj se materijal često spominje kao dobar za očuvanje kose od lomljenja tijekom noći i da koža ostane u boljem stanju. Svilene jastučnice nisu jeftine, ali kada ih se jednom kupi, koriste se godinama i godinama.

 

 

3.Koristi prirodni dezić
Dezići mogu biti itekako štetni jer sadrže toksične sastojke. Koliko su prirodni dezići dobri i koliko će ti stvarno pomoći, rekli bismo da ovisi od osobe do osobe. Neki koji se manje znoje, mogu bez problema kao i Kourney prijeći na prirodne ili doma napravljene deziće. Oni koji se više znoje ili treniraju neki sport, s ovim možda i neće biti toliko zadovoljni. No, s prirodnim dezićima treba vremena. Tvoja je koža navikla na nešto drugačije i nekada treba proći period vremena prije nego se navikne na ove deziće.

Kosa zahtijeva svakodnevnu brigu Štetne stvari koje radimo kosi prije spavanja i tijekom noći - ovih će ju 7 dodatno uništiti

4.Pilates kao način vježbanja
Vježbanje nekima nije drago, ali mogu ići stopama Kourtney Kardashian i umjesto standardnog odlaska u teretanu, upisati se na pilates. Ona ga stalno hvali. Ovo je samo jedan od načina vježbanja kojim se ona redovito bavi. Pilates je malo drugačiji način vježbanja i možda bi ti se svidio.

 

 

5.Spava u čarapama
Kourtney tvrdi da spavanje u čarapama pomaže kako ti koža na stopalima ne bi bila suha. Nije precizirala nigdje, ali pretpostavljamo da prije stavi na stopala kremu i zatim obuje čarape kako se tijekom noći ne bi obrisala po posteljini. Ovako može imati bolji efekt.

6.Radi 100 čučnjeva prije tuširanja
U jednom je intervjuu rekla da prije tuširanja napravi 100 čučnjeva da bi bila sigurna kako je taj dan napravila barem neku vježbu, jer kao i svi, ima dana kada joj se ne da vježbati. Tuširanje zapravo koristi kao podsjetnik da mora napraviti svoje čučnjeve. Kada bi ih radila u nekom drugom dijelu dana, lako bi zaboravila, a pošto se svaki dan tušira, podsjeti se da to treba odraditi.

 

 

7.Kosu povremeno opere s jabučnim octom
Malo na salatu, malo na kosu. Kourtney na dane kada joj kosa još nije za pranje, ali ima vremena, ispere kosu s jabučnim octom. Ne radi to svaki tjedan, već povremeno. Jabučni je ocat dobar za kosu jer joj pomaže da bude zdravija i sjajnija. Da joj hidratacije bez da s lasi skine i prirodna ulja koja kosa stvara, a koja su za kosu korisna.

8.Pokušava jesti što zdravije i izbjegavati fast food, slatkiše i grickalice
Kourtney ima režim prehrane kakav je teško pratiti. Ne moraš ići tako daleko, ali možeš iskoristiti njen savjet, a to je izbjegavanje fast food, slatkiša, grickalica i svih sličnih nezdravih stvari. Kada je na odmoru, puno je slobodnija po pitanju toga što jede, ali u svojoj standardnoj svakodnevici jako pazi da jede što zdravije.

Blake Lively Blake Lively izgleda top! U životu se striktno drži ovih 8 zdravih navika – lako ih i ti ubaciš u svoj život

Kourtney Kardashian zdrave navike zdrav život jednostavne zdrave navike svatko može ubaciti u svakodnevicu krenuti sa zdravim životom slavni navike slavnih

Još vijesti