Galerija Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +3 Kendall

Iako je najpopularniji model na svijetu, ide joj naizgled itekako dobro u životu, to svejedno nije znak da je stvarno sve tako i da je ona sretna i bez ijedne brige. Kendall je otvoreno priznala da se bori s anskioznošću, a sada je otkrila i neke trikove koji joj pomažu.

Ako si netko tko ima problema s mentalnim zdravljem i u glavi ti zna biti pravi mali kaos, onda sigurno znaš koliko je bitno pronaći načine na koje se možeš malo smiriti kada dođu takvi trenuci. Pogotovo navečer, prije spavanja. Kendall ne skriva da ima problema s mentalnim zdravljem i da joj se povremeno pojavi anksioznost koja joj ne da mira. Sada je za Vogue ispričala nekoliko svojih trikova koji ju smire u ovakvim trenucima. Radi se o običnim stvarima koje svatko od nas može raditi doma i koje mogu poslužiti i tebi ako imaš ovakvih problema. Trikovi koje je podijelila su njene male rutine navečer, prije spavanja, koje joj smanje tjeskobu.

 

 

U takvim si trenucima napravi čaj, to je prva stvar. Osim toga, pomaže joj i kada si uzme neku knjigu za čitati ili ako piše svoj dnevnik. Kao netko tko ima anksioznost već godinama, naučila je kako se nositi s onim težim danima. Još jedna stvar koja joj pomaže je da si uzme 15 minuta za meditaciju. Sve aktivnosti su sitnice koje svatko može napraviti. Bilo da ima anksioznost ili ga samo nešto trenutno muči i stresira zbog čega se ne može smirit. Ovo bi moglo pomoći i tebi.

Napadaj panike Trikovi za smirivanje: Načini na koje si možeš pomoći kada imaš napadaj panike ili anksioznosti

Kendall Jenner Kendall Jenner ispričala što radi kada ima napadaje panike i anksioznosti – možda pomogne i tebi

Kendall Jenner anksioznost tjeskoba smirivanje trikovi navečer

Još vijesti