Galerija Nida Mars i Devito Devito - 6 Devito - 5 +3 Devito - 4

Oni koji imaju dobar glas i koji su puni kreativnosti, na bilo kakvoj pjesmi mogu pokazati koliko dobro pjevaju. Jedna je djevojka sve oduševila obradom velikog Devitovog hita. Ovo moraš poslušati.

Devito i Relja su sve obožavatelje zaludili pjesmom 'Omadjijala' koju su objavili prije par mjeseci. Do sada je na YouTubeu skupila preko 18 milijuna pregleda! A iako to nije glazba kakva će se puštati na radijskim postajama, definitivno je najslušanija glazba u Hrvatskoj. I ne, nisu cajke.

Devito Priča se da je Devito skinuo masku - je li to stvarno on?

Sada je jedna djevojka napravila obradu ove pjesme i otpjevala ju na totalno drugačiji način. Kao cura, imala je malo problema s tekstom jer joj se nije baš sviđalo kako se izražavaju u pjesmi pa je neke stihove malo izmijenila na početku. Što je skroz okej, jer i ovako zvuči dobro.

 

@nidamars_music Evo kako sam prepravljala tekst dok sam pripremala cover #balkancover #balkanmusic #balkangirl🇧🇦 ♬ original sound - nidamars

 

Nije snimila cijelu verziju pjesme već minutu i pol, ali i to je bilo dovoljno da pokaže koliko ima dobar glas i da je talentirana. Apsolutno su svi u komentarima oduševljeni. Usporila je pjesmu i tako ju dobro otpjevala da se nadamo da će i Devito ovo vidjeti.

Nida je mlada pjevačica iz Bosne i Hercegovine, a osim što ima top glas, ona je i tekstopisac. Za sada snima covere poznatih pjesama s Balkana, a svaka joj je obrada zasuta komplimentima.

Ed Sheeran Jedan od najboljih pjevača današnjice sve iznenadio kada je otkrio kako je zvučao prije slave

devito relja nida mars omadjijala cover obrada glazba

Još vijesti