Camila Cabello

Camila Cabello i Shawn Mendes su bili jedan od onih THE hollywoodskih parova. Bili su posebni. Nakon njihovog prekida, za sada niti jedno nije bilo u ozbiljnijoj i dužoj vezi. Hoće li se sada to promijeniti?

Slavne se osobe međusobno druže, a nekada niti ne znamo da su neki od njih prijatelji. Ipak, fanovi su uvjereni da Camila Cabello i ovaj poznati pjevač nisu prijatelji i da je njihovo nedavno druženje potvrda da se tu događa nešto romantično. A s kim se to Camila družila? S Drakeom! Iako su oboje planetarno popularni pjevači, do sada se nikada nije činilo da se druže i privatno ili negdje na nekom događanju. Zato su svi posumnjali na romantičan odnos nakon što su ih paparazzi uhvatili kako su zajedno na Karibima.

 

 

Zabavljali su se, a uhvaćeni su i kako imaju „intimniji“ razgovor u dvoje, bez drugih ljudi. Jedan je izvor rekao za ET da su se činili opušteni zajedno, kao da im ovo nije prvo druženje, i da su se zabavljali te da ih nije bilo briga što ih drugi gledaju i što su u centru pažnje. Iako nije bilo poljupca niti ničeg takvog sličnog, smješkali su se jedno drugome i izgledali sretno.

 

 

Drake je ranije ove godine i zapratio Camilu na Instagramu pa neki sumnjaju da su se stvari počele kuhati već tada. Za sada niti Drake niti Camila nisu ništa komentirali, a jesu li stvarno skupa, vrijeme će pokazati.

Camila Cabello U vezi drake uhvaćeni zajedno romantične glasine nova veza s kim je camila cabello u vezi

Još vijesti