Galerija Cardi B - 4 Cardi B - 1 Cardi B - 2 +4 Cardi B - 3

Cardi B djeluje kao tip osobe koja će koristiti neke totalno fensi proizvode u svojoj skincare rutini ili kod šminkanja. Nismo mogli biti više u krivu! Na Twitteru je pokazala što koristi za tuširanje i zapisala proizvode pohvalama.

Svaki put kada pomislimo da su zvijezde posebno ekstra, one nam dokažu da to nije istina. Iako imaju mogućnost koristiti skupe i totalno luksuzne proizvode, nekada i oni jednostavno obožavaju jeftinije, drogerijske, sitnice. Cardi B djeluje itekako fensi. Pa žena je jednom izjavila da ima fensi automobile u garaži, a niti nema vozačku i koristi ih samo za fotkanje s njima! To je samo jedan od razloga zašto nas je iznenadilo kada je pokazala što koristi za tuširanje i podijelila sa svima svoje oduševljenje tim proizvodima. Na Twitteru je podijelila fotku iz svoje kupaonice i poslagana njena top tri proizvoda zbog kojih kako i sama kaže, miriše božanstveno.

 

 

Koristi proizvode brenda OGX i to one s mirisom kokosa i kave. Piling gel za tuširanje i losion za tijelo iz te linije u kombinaciji s Tree Hutovim maslacem za tijelo Tropic Glow Firming Whipped Shea Body Butter.

Kim Kardashian Koju to maskaru nosi Kim Kardashian na ovoj fotki – nisu umjetne trepavice u pitanju, već njene prave

Očito je ta kombinacija dobitna. Cardi je bila toliku oduševljenja da je morala ovu preporuku podijeliti sa svima. Sada će vjerojatno ti proizvodi nestati i postati na neko vrijeme rasprodani.

 

 

OGX proizvodi nisu najjeftiniji na tržištu, ali i dalje spadaju pod drogerijske jer su u tom cjenovnom rangu. Malo je teže doći do njih, ali nije nemoguće. Ljudi su komentirali njen post i složili se da su proizvodi stvarno mirišljavi. Neki su i istaknuli da njihov sastav možda baš nije savršen, što može biti bitno za one koji jako paze što stavljaju na svoju kožu.

Lazar Filipović Lazarove antipreporuke: Proizvodi koje baš nikada neće preporučiti i zašto

 

Cardi B tuširanje Proizvodi preporuke drogerijski proizvodi mirisati božanstvenom nakon tuširanja

Još vijesti