Kendall Jenner i Bad Bunny

29-godišnji pjevač o kojem se u posljednje vrijeme piše kao o novom dečku Kendall Jenner, objavio je pred par dana novu pjesmu „Where She Goes“.

U pjesmu Bad Bunny opisuje romantičnu noć sa ženom koju ne može zaboraviti. U jednom intervjuu glazbenik je otkrio kako je pjesma nastala prije dva mjeseca, taman kada su krenule prve glasine da izlazi s Kendall.

„Otišao sam ravno u studio i rekao sam 'joj mislim da imam novu himnu'“, otkrio je Bad Bunny o svojoj iznenadnoj inspiraciji u intervjuu Zane Loweu.

Nadalje, u spotu vidite djevojku odjevenu u bijelo donje rublje i krila anđela, što bi mogla biti referenca na Kendall kao anđelicu Victoria's Secreta. U spotu se još pojavljuju i životinje poput konja i škorpiona. Kakve to veze ima sa Kendall? Pa slavna je manekenka inače Škorpion u horoskopu, a konji su njezine omiljene životinje. 

Fanovi na društvenim mrežama uvjereni su kako su ga razotkrili i kako je glazbenik zaljubljen do ušiju. Čini se da je ljubav ipak najveća i najbolja inspiracija za sve glazbenike. 

 

 

@xmcustodio #greenscreenvideo #greenscreen Bad Bunny’s new song! I feel like the song had to do with Kendall Jenner! There i said it! #xmcustodio #badbunnypr #badbunnyconcert #badbunny #badbunnyfans #kendalljenner #kendall ♬ original sound - Xavier

 

 

 

bad bunny Kendall Jenner bad bunny posvetio pjesmu kendall jenner nova pjesma bad bunnyja kendall jenner i bad bunny u vezi

Još vijesti