Galerija Suri Cruise - 2 Suri Cruise - 1 Suri Cruise - 3 +3 Suri Cruise - 4

Sezona maturalnih večeri traje već neko vrijeme. Nije im sezona samo kod nas, nego i u drugim dijelovima svijeta, uključujući i SAD. Kći poznatog glumca sinoć je imala svoju maturalnu i izgledala tako lijepo.

Suri Cruise je često u medijima jer se uvijek piše o tome kako je odrasla i o njenom djetinjstvu i životu bez oca. Tata Tom Cruise već godinama i godinama nije u njenom životu, ali ovog puta to nije u fokusu. Suri je već odrasla, ima 18 godina, završava srednju školu i sinoć je imala maturalnu večer! Maturalne su večeri svuda u svijetu slične po nekim glavnim obilježjima. Uvijek je tu sređivanje, večernje haljine i odijela. Suri je izgledala fenomenalno, kao da je izašla iz neke romantične komedije iz 2000-ih godina. Jednostavna frizura u kombinaciji s korzet haljinom s cvjetnim uzorkom - savršeno. I dokaz da se na maturalnoj može izgledati jako lijepo bez da si u nekoj princeza haljini.

 

 

Zlatne sandale na nisku peticu samo su dodatno dale 2000-e vibe cijelom izgledu. Pažnju je hvatao i njen slatki pratitelj.

 

 

Suri na fotkama izgleda odlično, sretno i kao da se odlično provela. Ako si mislila da slavne osobe na maturalnoj izgledaju ludo fensi, Suri je dokaz da to nije pravilo.

 

 

Šminka za maturalnu večer Hrvatska vizažistica pokazala idealnu šminku za maturalnu večer – ići će uz svaki outfit

Patricia Vodopija - 5 Kao stvorena za maturalnu večer – haljinu koju je nosila Patricia Vodopija i ti možeš lako nabaviti

Princezini dnevnici Anne Hathaway je podijelila neobičan trik koji ona koristi da dobije efekt punijih i većih usana

Suri Cruise Maturalna večer haljina tom cruise kći toma cruisa ideja za maturalnu haljinu

Još vijesti