Slika nije pronađena

Najbolje od oba svijeta! 16-godišnjak je sam sebe poveo na maturalnu večer u jedinstvenoj kreaciji koje je polu-odijelo i polu-haljina.

Ideja je nastala nakon što se sa svojom obitelji našalio u vezi toga da za maturalnu večer nosi haljinu jer je razmišljao o tome da ide sam na maturalnu, bez pratnje. On i njegova majka, Kelly Cheatle, otišli su u kupovinu i pronašli crno-bijelu haljinu, bluzu, ljubičastu bluzu i par crnih hlača. Njegova majka je složila cijeli njegov look, stavivši bluzu i suknju haljine na jednu stranu, a košulju s gumbima i hlače na drugu, prije nego što je zašila sve na svoje mjesto.

My son's date for the prom was all right. Literally. :-) from r/MadeMeSmile


'Odlučio sam ići sam na maturalnu jer je to iskreno bilo lakše nego saznati tko ide s kim ili tko ne ide', rekao je Wyatt za Rochester Democratic and Chronicle. 'Zaključio sam da ću biti vlastiti partner jer se ja bolje poznajem od bilo koje druge osobe. I vjerovao sam da ću se dobro zabaviti', dodao je. Wyatt se isprva šalio sa svojom obitelji da će nositi haljinu na maturalnu, a oni su mu rekli da mu uopće to ne bi loše pristajalo. Odatle je došao na ideju o kreaciji koja bi bila najbolje od oba svijeta.
Svojoj ženskoj polovici outfita dodao je naušnicu, kopču u obliku zvijezde stavio je u kosu i cvjetnu narukvicu stavio je na zapešće. Također, nosio je i šminku na očima i ružičasti ruž za usne, ali samo s jedne strane lica. Što se tiče njegove obuće, odlučio se za uniseks izgled i nosio tenisice.Njegova majka bila je toliko zadovoljna rezultatom da je na Redditu podijelila fotografije Wyatta kako nosi njihovu kreaciju. 'Tako je moj sin odlučio ići solo na maturalnu večer i bio je svoja vlastita pratnja', objasnila je. Komentatori su vrlo brzo počeli hvaliti Wyatta zbog njegovog jedinstvenog izgleda.

Što ti misliš o njemu, reci nam u anonimnoj anketi u nastavku...Foto: Reddit @u/thecraftyb / Playbuzz


M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Na maturalnu večer nije obavezno ići u haljini! Kada pogledaš ova odijela, razmislit ćeš i o toj opciji

Šest hackova za lakše preživljavanje cijele maturalne večeri u najdražim štiklama

KVIZ: Otkrij koji stil haljine za maturalnu je idealan za tebe

odijelo sam svoja pratnja Maturalna večer zabava haljina

Još vijesti