Transformacija za maturalnu večer

Od svih transformacija za maturalnu večer, ovo je jedna koja je zapela za oko svima. Cura je pokazala svoju haljinu i finalni izgled, a svi samo vide Disney princezu.

Maturalna je večer jedan dan kada si možeš dati oduška i kada možeš izgledati kao princeza ili filmska zvijezda i biti totalno glamurozna. Većina nema prilike u svom svakodnevnom životu ovako se spremiti i nositi duge haljine i biti toliko fensi zato iskoristi maturalnu ako voliš duge haljine i glamur. Jedna je cura totalno iskoristila maturalnu, a svoju je transformaciju snimila i za društvene mreže.

Svečane frizure: 10 ideja za frizure kakve možeš napraviti za maturalnu večer Frizure za maturalnu Kovrče Zalizani niski rep s par izvučenih pramenova +7 Polu-rep s pramenovima oko lica

Totalno je slatka, a kada je pokazala kako izgleda u haljini, s frizurom i u potpunosti sređena za maturalnu – oduševila je sve. Ne možeš reći da ne izgleda kao Disney princeza jer totalno podsjeća na Rapunzel.

 

@soeln7

senior prom💜

♬ som original - Fita Casette

 

Ljubičasta cvjetna haljina u kombinaciji s frizurom u koju je utkala cvijeće – odlična kombinacija. Nije otkrila je li njena kombinacija inspirirana s Rapunzel ili se ovo dogodilo sasvim slučajno, ali u komentarima se svi slažu da je kao Disney princeza u stvarnom životu. Haljina je posebna i ne vidi se često takav model na maturalnim večerima kod nas, a možda njena transformacija nekoga inspirira da proba neku ovakvu malo drugačiju haljinu.

Parfemi Koji parfem nositi na maturalnu večer s obzirom na to kakvu ćeš haljinu imati?

Maturalna večer haljina transformacija najljepša haljina kao disney princeza kao rapunzel Viralno tiktok društvene mreže

Još vijesti