Galerija Kim Kardashian Kim i North Kim Kardashian +6 Kim Kardashian u haljini s kapljicama

Kako je to biti asistent Kim Kardashian? Osoba koja je uz nju, koja odrađuje neke njene dnevne posliće, koja se brine o njenom rasporedu i da sve bude tip top u njenom životu. Zvuči glamurozno, ali i tu postoje stroga pravila.

Raditi za neku Kardashian sestru se može na prvu činiti kao najbolji posao na svijetu. Trebaš se brinuti da im život bude što lakši i da sve ide po planu. Koliko teško može biti raditi za neku slavnu osobu kao asistent? Svaki celebrity ima neka svoja pravila kojih se njegovi zaposlenici trebaju držati, a koja pravila ima najveća zvijezda današnjice Kim Kardashian?

Kim Kardashian Kim Kardashian svojoj sestri pred nosom 'ukrala' veliki uspjeh

Njeni asistenti MORAJU se držati ovih 8 pravila, oko toga nema rasprave s Kim. Ili ćeš ih se držati ili letiš.

1.Ako se kod nečega ne smije pogriješiti, onda je to kod slaganja ormara
Asistenti koji rade za Kim zaduženi su održavati njen ormar pod kontrolom. Koliko se god to čini kao posao iz snova, biti okružena s toliko fensi odjeće, ima tu itekako posla. Kim nekada u samo jednom jutru zna promijeniti po nekoliko outfita. Njen asistent mora voditi računa da joj je ormar uvijek besprijekorno složen, pa čak i ako to znači ostati raditi do kasnih večernjih sati!

2.Ne smije se pričati loše o Kim
Tračanje poslodavca ovdje nije najpametnija ideja. Ako bi se malo požalila Kourtney ili Kylie da se Kim ponaša grozno, a-a, loša ideja. Tračanje unutar obitelji strogo je zabranjeno.

3.Moraju raditi sve i svašta
Nema vremena za razmišljanje i odlučivanje, njihov je život brz i lud, a asistenti moraju znati brzo reagirati i brzo obaviti sve. I to odraditi savršeno naravno. Jedna njena bivša asistentica ispričala je kakve je sve poslove radila i definitivno se tu radi sve. Trebala se brinuti o njenom dnevnom rasporedu, o njenoj prljavoj odjeći, bookirati joj i sređivati putovanja, slagati kolica za djecu…

4.Na poslu se ne smije nositi vrijedan nakit
Otkad je 2016. godine Kim bila opljačkana u Parisu, zabranila je skup nakit u svojoj kući. Čak niti njen skup nakit više ne stoji tamo. Isto tako, njeni asistenti ne smiju dolaziti na posao sa skupim nakitom.

5.Moraju u javnosti hodati iza Kim
Ako negdje idu s Kim, neće hodati pokraj nje, ne dolazi u obzir, već iza nje. Kardashiani uvijek trebaju biti u centru pažnje, a ako je asistentica pokraj nje, uzet će joj dio pažnje. Što izgleda ne dolazi u obzir.

6.Nemaju vremena za svoj život
Ovo nije toliko pravilo kojeg se moraju držati, ali zbog svih pravila i hrpe posla koju imaju, privatni život asistenta Kim Kardashian ne postoji. Pogotovo ljubavni život. Nema radnog vremena od 8 sati ili slobodnih vikenda.

Kendall i Khloe Srednja imena obitelji Kardashian i Jenner: Nikada ih ne koriste, a pristaju im bolje nego prava

7.Moraju paziti da izgledaju dobro - cijelo vrijeme
Iako su u sjeni, i dalje moraju uvijek, non stop, izgledati dobro i sređeno. Nema dolaska na posao u trenirci ili majici koja ima mrljicu na sebi.

8.U opisu posla im je briga za kućne ljubimce i njihova dresura
Iako su to njihovi kućni ljubimci, asistenti su ti koji moraju čistiti njihov WC, šetati ih, hraniti, trenirati, družiti se s njima…kao da su to njihovi ljubimci. Uz sve poslove, i ovo je jedan koji oduzima itekako dobar dio vremena. Ali barem je sladak!

kim kardashian asistent kako je raditi za kim Slavne osobe pravila

Još vijesti