Galerija Zera - 7 Zera - 6 Zera - 5 +3 Zera - 4

Ako misliš da Zera zapravo ima dugu kovrčavu kosu, onda si bila u zabludi kao i mi. Na novoj je objavi pokazala kako joj prirodna kosa zapravo izgleda kada ne nosi perike niti ekstenzije.

Slavne osobe često mijenjaju frizure i boje kose, a u puno slučajeva nisu zapravo promijenile svoju kosu već su samo stavile periku ili ekstenzije. Postoje jako dobre perike za koje nikada ne bi niti pretpostavila da nisu njihova prava kosa. Zera je do sada promijenila nekoliko lookova, a u posljednje ju vrijeme uvijek možeš vidjeti s dugom kosom.

Zera - 9 Koga to Zera zove? Pjevačica je otkrila zašto se na Instagramu njen profil zove „Zera zove“

Ili nosi dugu crnu kovrčavu kosu ili su ju mogla vidjeti i sa sivom kosom. To zapravo nije njena prirodna kosa, prirodna joj je kosa puno kraća! Pokazala ju je jučer i izgleda preslatko! Kosa joj je do ramena, a nabacila je i nekoliko svijetlih pramenova.

 

 

Ne pokazuje se često u izdanju s kratkom kosom, a posljednji ju je put imala u svibnju ove godine.

 

 

Pretpostavljamo da inače nosi ekstenzije jer to jedino objašnjava kako joj kosa u svibnju izgleda kratko, cijelo ljeto je duga i sada je opet kratka. Je li ti draža s kratkom ili dugom kosom?

Izgleda li ti Zera bolje s kratkom ili dugom kosom?

Ukupno glasova:

Nekada je prirodno stvarno najbolje, a iako smo navikli da ima duge kovrče, totalno nam je slatka s frizurom na novoj objavi!

Jala Brat, Devito i Breskvica Jala Brat, Breskvica, Zera ili Devito: Koja su prava imena popularnih balkanskih glazbenika?

žera pjevačica Izgled Kosa prirodna kosa kako joj izgleda prirodna kosa zera s prirodnom kosom

Još vijesti