Jennifer Lopez sa svojim blizancima

Blizanci Jennifer Lopez proslavili su 15. rođendan, a slavna mama podijelila je na Instagramu video ispunjen lijepim obiteljskim trenucima.

„Sretan rođendan mojim prekrasnim, sjajnim kokosima“, napisala je Jennifer, otkrivši kako od milja tepa svojoj djeci

Dok u pozadini videa svira singl Taylor Swift iz 2008. „Fifteen“, mogli smo vidjeti kako su Max i Emma slavili rođendane kao mali i kako su izgledali dok su još bili bebe.

 

 

„Tako sam ponosna na vas oboje u svakom pogledu. Donosite toliko radosti i sreće u moje srce i dušu. Volim vas zauvijek. Sretan rođendan“, čestitala je JLo svojim blizancima.

Pjevačica je podijelila i zajedničke fotografije s njihovim ocem i svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, ali i fotke blizanaca s njezinim sadašnjim mužem Benom Affleckom.

Ben iz prvog braka s Jennifer Garner ima troje djece, no izvori bliski obitelji kažu da se Jenniferina i Benova djeca super slažu.

Da je Ben i više nego odličan tata, Jennifer je potvrdila čestitajući mu prošle godine Dan očeva, kazavši u Instagram objavi da je najbrižniji i najljubazniji tata ikad. 

 

Jennifer Lopez j.lo Ben Affleck jennifer garner Jennifer Lopez čestitala djeci rođendan blizanci Jennifer Lopez blizanci JLO slave 15. rođendan Emma i Max

Još vijesti