Galerija Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 +5 Jennifer Lopez - 8

Svaka veza ima neka pravila kojih se partneri drže. Koja će ona biti, sve ovisi o vama i tome kakvu vezu želite. Međutim, veze sa slavnim osobama izgledaju drugačije, a Ben Affleck to zna najbolje, iako je i sam itekako slavan.

Jennifer Lopez ima iza sebe nekoliko propalih veza, a obnovljena romansa s Benom Affleckom apsolutno je sve oduševila! Ovaj je par bio zajedno prije puno vremena, a nakon prekida, svatko je nastavio svojim putem, dok se sada opet nisu pronašli. I dok J.Lo i Ben spremaju vjenčanje, mi smo pronašli neka čudna i bizarna pravila kojih se u njihovoj vezi Ben mora držati. Znamo da veze slavnih izgledaju malo drugačije od naših, ali ova su pravila 'over the top'. Jennifer je dosta striktna djevojka, ima sreće što je jedna od najpoželjnijih žena na planeti, jer nema šanse da bi se inače ijedan dečko pristao držati ovih njenih pravila.

Slika nije pronađena Jennifer Lopez skinula svu šminku pred kamerom – izgleda neprepoznatljivo [FOTO]

1.Ne smije imati ženske stjuardese u avionu
Jedan od njenih bivših, Marc Anthony, prevario ju je sa stjuardesom i sada J.Lo više ništa ne prepušta slučaju. Kada negdje leti, njen dragi ne smije imati na avionu ženske stjuardese, već svog osobnog asistenta kojeg ima pokraj sebe i inače.

2.Mora održavati formu i vježbati
Nema izbora, ako si u vezi s Jennifer Lopez, moraš se potruditi da izgledaš kao najbolja verzija sebe. Kada su ona i Ben prvi put dejtali, morao je ustajati u 5 ujutro i ići s njom u teretanu. Jedan od izvora blizak paru ispričao je da ona zahtjeva da svaki dan vježba i da pazi što jede, piše Your Tango.

 

 

3.Mora joj dopustiti da ima pristup njegovom mobitelu
Nema skrivanja dopisivanja ili bilo čega drugog! I iza ovog je razlog da se J.Lo već opekla u prošlosti. Sada zato zahtjeva od svih svojih dečki da joj moraju dati pristup svom mobitelu kada god ona to zatraži. Izgleda da je Jennifer dosta ljubomorna u vezi i da baš i ne vjeruje svojim partnerima.

4.Ne smije vani popiti više od 3 pića
Ovo je pravilo uvela tijekom veze s Adamom Rodriguezom, a vjerojatno je važeće i danas u vezi s Benom. Jennifer mu je zabranila da kada je vani popije više od 3 pića, to je maksimum. S obzirom da je Rodriguez imao problema s alkoholom, ovo pravilo čak i ima smisla. Isto tako, Ben Affleck je također u jednom trenu života imao problema s alkoholizmom pa je zbog toga vjerojatno ovo pravilo ostalo 'na snazi'.

 

 

5.Nema tolerancije za prijevaru
Ako ju prevari, to je to, nema te isprike koja će pomoći i zbog kojeg će mu tako nešto oprostiti. Oko toga je nepopustljiva, i tu se i slažemo s njom. Kada se jednom povjerenje uništi, nema povratka na staro.

6.Mora voditi ljubav s njom 4 puta tjedno
Ovo je jedan od zahtjeva koji je J.Lo imala u predbračnom ugovoru kojeg Ben mora potpisati. S obzirom da su zaručeni i da planiraju vjenčanje, vjerojatno je da ga je potpisao. Iako su tu sve standardne stavke, ovo je jedna koja je definitivno malo drugačija i bizarna za staviti u ugovor.

 

 

7.Nema više djece
Što je imala djece je imala, to je to za J.Lo. Imala je ovaj zahtjev i oko njega nije bilo pregovora, a složio se i Ben s njim. Jennifer već ima dvoje djece, a Ben troje i to im je dovoljno, sada se žele fokusirati na to da ih pretvore u uspješne mlade ljude.

Slika nije pronađena Ljudi vrijeđaju 13-godišnju kćer Jennifer Lopez jer je po njima 'ružna' i ne liči na svoju mamu

8.Mora se slagati s njenim bivšim Marcom Anthonyjem
Još jedan pomalo čudan zahtjev koji ima J.Lo je da se njen sadašnji mora slagati s njenim bivšim. S obzirom da je Marc otac njene djece i osoba je koja je i dalje u njenom životu i s kojom si je bliska, oko ovoga nema rasprave. Ako želiš J.Lo, Marc dolazi u paketu s njom.

Jennifer Lopez veza veza sa slavnom osobom bizarna pravila Ben Affleck

Još vijesti