Slika nije pronađena

Jennifer Lopez je napravila višegodišnji sporazum s Netflixom za snimanje igranih filmova, serija i drugog sadržaja. Naime, njezina produkcijska kuća je ta koja će voditi projekte u suradnji s Netflixom, a njihov cilj je da podržavaju različite ženske glumice, spisateljice i redateljice u svojim novim, nadolazećim projektima.

Jennifer Lopez smo do sada mogli vidjeti u nekoliko glumačkih uloga u kojima se je odlično snalazila. Zadnji i ekstra popularan film kojeg je snimila je 'Hustlers' iz 2019. godine koji je izazvao oduševljenje među tisućama gledateljima diljem svijeta te je njime Jennifer u potpunosti opravdala i svoju glumačku karijeru. Ovog puta JLo je potpisala ugovor s Netflixom za suradnju oko snimanja novih sadržaja koji će biti distribuirani na ovoj velikoj platformi, prenosi Stylist. JLo je ovu suradnju već nekoliko puta potvrdila i na svom Instagram profilu kada je objavila neke fotke sa snimanja.

Njezina produkcijska kuća, pod nazivom Nuyorican Productions, će voditi projekte koje će snimiti s Netflixom. Za sada je poznato kako su već dva filma u izradi. Jedan od njih je film 'The Mother', triler koji prikazuje ženu kako želi spasiti svoju kćer koju je dala na usvajanje prije nekoliko godina. Drugi film je 'The Chiper' koji je napravljen prema istoimenom romanu. U ovom slučaju je upravo JLo u njegovoj glavnoj ulozi koja glumi agenticu FBI-a. Preostaje nam pričekati i vidjeti kako će se Jennifer snaći u novoj ulozi, ali i kako će izgledati suradnja njezine produkcijske kuće i Netflixa!

Pogledajte još:

Jennifer Lopez prati samo 1000 ljudi na Instagramu – a upravo je zapratila jednog hrvatskog influencera

Jennifer Lopez skinula svu šminku pred kamerom – izgleda neprepoznatljivo [FOTO]

Meghan Markle i princ Harry u suradnji s Netflixom – uskoro nova animirana serija?

j.lo Filmovi Suradnja Netflix Jennifer Lopez

Još vijesti