Jennifer Lopez

Ove jeseni mnoge cure odabrale su baš „cherry mocha“ manikuru za svoje nokte.

Da je navedena nijansa apsolutni hit, svjedoče i milijuni hashtagova i pregleda ovog pojma na društvenim mrežama. Ova je manikura idealna za sve one cure koje vole tamnije i dublje nijanse, jer je riječ o vrsti bordo boje, koja djeluje kao kombinacija crvenih tonova i tonova boje kave.

 

 

No čini se da ovome trendu nisu odoljele niti cure koje su vjerne nude ili nekim svjetlijim manikurama, a dokaz je i Jennifer Lopez. Slavna J.Lo često nosi svijetle tonove, no ovog je vikenda bila u salonu kod svog omiljenog manikera Toma Bachika koji je napravio upravo „cherry mocha“ manikuru.

Ne znamo čija je to bila ideja, da li Tomova ili Jenniferina. Je li Jen ušla u salon sa željom da napravi totalno drugačije nokte ili joj je Tom savjetovao da pokuša s nijansom koja je sada in? Ostaje nam da nagađamo ili da jednostavno posudimo inspiraciju za najmoderniju manikuru ove jeseni te i mi nalakiramo nokte u nijansi zrele i sočne trešnje. 

Manikure Postoji veza između odabira manikure i osobnosti: Što omiljena boja laka za nokte otkriva o vama?

 

Jennifer Lopez j.lo najmodernija manikura sezone cherry mocha bordo boja ideja za manikuru crveni tonovi i tonovi boje kave nijansa zrele i sočne trešnje

Još vijesti