Galerija Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 +2 Jennifer Lopez - 3

Kada je nedavno Kim Kardashian pokazala kako joj zapravo izgleda prirodna kosa, mnogi su se malo neugodno iznenadili. S obzirom koliko često radi drastične promjene, bilo je za očekivati da situacija neće biti bajna, a sada evo kako izgleda prava kosa od J.Lo.

Jennifer Lopez nema problema s tim da povremeno svojim pratiteljima pokaže i drugu stranu sebe, onu koja nije toliko glamurozno. Bez problema objavljuje selfije bez šminke i pokazuje koliko joj lice izgleda dobro. Sada je objavila fotku s prirodnijom šminkom, ali i potpuno prirodnom kosom. Kako joj kosa stvarno izgleda? Je li dugačka? Ili inače nosi ekstenzije? I ima li toliko volumena koliko vidimo da ima kada je na crvenom tepihu?

Breskvica Breskvica izgleda čak i bolje bez šminke – pokazala je koje proizvode za šminkanje koristi

Na svečanim događanjima joj je kosa uvijek super dugačka – nekada ravna, nekada u repu, a nekada u valovima.

 

 

U stvarnosti situacija baš i nije takva. Prije nego počneš uspoređivati svoju kosu s kosom slavnih dama, ovo će te osvijestiti i pokazati ti još jednom da nije uvijek sve onako kako se čini. I dok ti uspoređuješ kosu sa slavnima, uspoređuješ ju zapravo s ekstenzijama i perikama. J.Lo zapravo nema kosu kao što to vidimo na crvenom tepihu. Puno joj je kraća. Nosi popularnu frizuru wolf cut, a kosa joj je do ramena.

 

 

I ne, nema onoliko volumena koliko vidiš na fotkama sa svečanih događanja. Sve je to samo za crveni tepih, a ne nešto kako se izgleda svaki dan. Iako joj kosa nije loša i nije u toliko uništenom stanju kao kod Kim, ipak nije ni kao na profi fotkama.

Kim Kardashian - 1 Misliš da je nešto od ovoga prava kosa od Kim K.? Nije – sad je pokazala kako stvarno izgleda

Smanji očekivanja od svoje kose i nemoj biti ljuta jer ti ne izgleda kao slavnima. Ni slavnima u stvarnosti kosa tako ne izgleda.

Jennifer Lopez j.lo prirodno izdanje prava kosa kako izgleda bez ekstenzija

Još vijesti