Galerija Ariana Grande - 1 Ariana Grande - 4 Ariana Grande - 5 +4 Ariana Grande - 4

Ukoliko ovo još ne znaš, vrijeme je da saznaš. Nikome nije drago kada nam netko ime ili prezime izgovara pogrešno. Imat ćemo razumijevanja, pogotovo ako je netko kompliciranije ime ili prezime, ali sigurno bi ti bilo draže da ga se izgovara pravilno.

Ime Ariana Grande se čini prilično jednostavno i ne bi trebali griješiti kada ga izgovaramo, ali ispada da smo u krivu. Iako se nama čini logično da se izgovara točno tako kako se i piše, ne znači da je to pravilno. Ariana je prije nekoliko godina i rekla da to nije pravilno. No kao da ju nitko nije doživio!

Ariana Grande Parfemi Ariane Grande su savršenstvo – sada je došla nova verzija njenog najpopularnijeg parfema

Možda je vrijeme da se podsjetimo. U jednom je intervjuu objasnila da se njeno prezime ne izgovara Grande, već da ga je njen djed oduvijek izgovarao „Grandi“ – i da je to pravilno. Ona ga je cijelo djetinjstvo izgovarala tako i rekla je da bi sigurno njenom djedu bilo drago da ga se i dalje izgovara tako.

 

 

I to nije jedini intervju u kojem se dotaknula izgovora svog prezimena. Nikada ju nećeš čuti da ispravlja voditelja s kojim ima intervju, ali ako ga sama izgovara, često će reći upravo ovako kao što je govorio njen djed.

 

 

Puno imena slavnih osoba i naziva brendova izgovaramo krivo godinama, toliko da nam je to već svima postala navika. Za neke nitko nije niti siguran kako se točno izgovaraju jer svatko ima svoj izgovor. Ako ništa, sada smo ponovili gradivo: nije Grande već Grandi! Ako se ikada nađeš ispred Ariane i imaš priliku pričati s njom, sada znaš kako ju pravilno osloviti.

Versace Kako se pravilno čitaju fensi brendovi kao „Yves Saint Laurent“ ili „Bvlgari“? TikToker Đani će te naučiti

Ariana Grande izgovor kako se čita prezime govorimo pogrešno kako se pravilno čita imena slavnih čitamo krivo

Još vijesti