Ariana Grande

Ne znamo s kim Ariana Grande radi na svojim parfemima, ali izgleda da je pronašla savršen tim jer svaki parfem koji izbaci, postoje hit. Mirišu tako dobro i cure su lude za njima. Sada je došao još jedan novi!

Uopće nije bitno voliš li Arianu Grande kao pjevačicu ili ne, jedno je sigurno: zna kako napraviti dobar parfem. Znamo da nije ona glavom i bradom ta koja ih radi, naravno, ali nadamo se da ima barem nekog glasa kada se biraju mirisi. Parfemi koje ona izbacuje su često na listama najpopularnijih parfema i možeš ih vidjeti puno puta u omiljenim mirisima različitih ljudi. S razlogom! Fini su, slatki i totalno girly i mladenački.

Najpopularniji parfemi iz Zare: Top 12 njihovih mirisa za kojima su cure LUDE Zara parfemi Sublime Epoque Amber Fusion +9 Golden Decade

Dugo se osjete, a cijena im je prihvatljiva. Dobra je vijest da sada dolazi novi! Ari je objavila da njen najpopularniji miris „Cloud“ dobiva svoju novu verziju, zvat će se „Pink Cloud“. U SAD-u je izašao, u Hrvatskoj ga još nema, ali s obzirom da njene parfeme možeš pronaći kod nas, nema straha, doći će i ovaj.

 

 

Njeni su parfemi idealni za svaki dan, a pogotovo za one koji vole slatke voćne mirise. U tom smjeru ide i „Pink Cloud“. Cure iz Glamour časopisa su ga isprobale i prilično su zadovoljne. Dale su mu ocjenu 4.5 od 5! Ono što su naglasile je da je sličan originalnom „Cloud“ parfemu. Nije isti, ima drugačije note, ali miris vanilije, kokosa i pralina su u oba. Tako ako ti se svidio „Cloud“, voljet ćeš i „Pink Cloud“.

 

 

U Veliku Britaniju dolazi početkom rujna pa je za očekivati da prije toga neće biti dostupan ni kod nas. Taman da ga američke influencerice kupe, isprobaju i daju nam svoje recenzije.

Parfemi KVIZ: Koji je parfem baš idealan za tebe?

Ariana Grande parfem cloud novi parfem od ariane grande Moda Nova verzija slatki parfem voćni parfem

Još vijesti