Cloud parfem

Neka su pakiranja od parfema tako lijepa da ti bez problema mogu ostati kao ukras na polici čak i kada parfem potrošiš. Takav je i "Cloud" od Ariane Grande. Ali osim što ti može samo stajati na polici, možeš ga iskoristiti i za nešto bolje.

Parfemi od Ariane Grande često budu na listama preporuka. Fini su i girly, a pogotovo će ti se svidjeti ako voliš slatke parfeme. Jedan od njenih najpopularnijih parfema je "Cloud" koji dolazi na slatkom malom postolju u obliku oblaka. Iako je bočica parfema jednostavna, zbog postolja izgleda fora i može poslužiti kao ukras. Kada parfem potrošiš, ako si tip osobe koji voli sve čuvati i spremati, ovo je pakiranje koje sigurno nećeš baciti. Ako ga imaš negdje doma, možeš isprobati sljedeći trik. Jedna je cura slučajno otkrila da postolje od parfema može biti od koristi i kao postolje za mobitel.

Parfem Black Opium Popularni parfemi koje se zapravo ne isplati kupiti: Ova 3 bolje izbjegni i sačuvaj novce

Ako snimaš za društvene mreže, ali nemaš držač za mobitel ili voliš biti na video pozivima i ne da ti se držati mobitel u ruci, ili ti samo treba držač za mobitel da se pofotkaš – ne moraš ga kupovati jer ga imaš u postolju od ovog parfema.

 

@gothdreyhepburn

I am the smartest dumb betch 💅🏻

♬ original sound - Gothdrey Hepburn 🍉

 

Jako dobra ideja! Mobitel lijepo stoji unutra i ne klizi. Iako ima smisla sada kada vidiš, ovo je nešto što ti sigurno nije palo na pamet. S obzirom da se radi o malom, slatkom i laganom postolju, možeš ga uzeti i u torbicu kada negdje ideš i želiš se tamo fotkati ili snimati. Na Internetu se mogu naučiti i korisne stvari.

 

 

Parfem je na hvali već godinama kao jedan s kojim cure uvijek dobivaju komplimente da fino mirišu, a i dugotrajan je na koži. Sada kada znamo da se i pakiranje može dodatno iskoristiti na ovaj način, to mu je samo još jedan ekstra plus. Vjerojatno nije stvarno namijenjeno za držanje mobitela, ali s obzirom da idealno radi taj posao, treba ga iskoristiti.

Zara parfemi Najbolji Zara parfemi koje možeš kupiti: Top 7 njihovih mirisa koji su savršeni

Ariana Grande cloud parfem iskoristiti pakiranje postolje u obliku oblaka druga namjena osim da drži parfem držati mobitel kao držač za mobitel

Još vijesti