Galerija Ariana Grande - 7 Ariana Grande - 1 Ariana Grande - 2 +5 Ariana Grande - 3

Ariana Grande jako voli nositi rep, a otkad se pojavila na sceni, to je bio njen zaštitni znak. Super dugački, visoki, zalizani rep. Nosila ga je godinama, a sada kada je odraslija, odlučila ga je i upgrejdati. Ovo joj je novi favorit.

Svi su nosili Arianin visoki rep u jednom trenutku. Bio je takav hit i cure su ga obožavale – i one koje su njeni fanovi i one koje nisu. Kako se mijenjaju trendovi i kako Ariana odrasta, tako se promijenio i njen stil pa i njen rep. Već neko vrijeme ne nosi svoj visoki rep već se bila prebacila na zalizani kraći rep koji je na vrhovima uvijen. Sada kada je izbacila novi album, izgleda da dobivamo i novi rep.

Mirta Miler Trendi načini kako nositi rep ovog proljeća: Umjesto običnog napravi neki od ova 3

Opet bi mogao postati hit jer izgleda totalno trendi i baš kao nešto što se sada nosi. Radi se o polu repu koji izgleda kao da je i pun volumena, a dodatak je i par pramenova koji uokviruju lice. Totalno trendi i totalno fora.

 

 

Ne bi bilo iznenađenje da ga svi krenu sada raditi kada izgleda tako dobro. Posebno će biti lijepo na dugoj i polu dugoj kosi. Kako bi dobila taj volumen i da rep izgleda tako kao Arin, kada ga napraviš, moraš ga provući kroz njega samoga kao cura u videu ispod. To je trik.

 

@nneaborenius Ariana Grande inpired hairstyle🌙 #arianagrande ♬ original sound - kpmixes

 

Ona ga je za kraj malo i uvila s figarom da dobije kovrče, ali to je dovoljno da uzmeš par pramenova jer ako ćeš uvijati cijeli rep, izgledat će previše kovrčavo. Uopće ga nije teško napraviti, a može biti dobra ideja kako jednostavnu frizuru kao što je rep nositi na malo drugačiji način.

Frizure Koja frizura najbolje paše uz koji stil majice? Evo uz koju najbolje ide punđa, a uz koje visoki rep

Ariana Grande Rep polu rep volumen u repu kako napraviti Zaštitni znak novi rep kako sada nosi rep jednostavna frizura brza frizura

Još vijesti