Galerija Rihanna - 7 Rihanna - 3 Rihanna - 1 +3 Rihanna - 4

Za razliku od Kylie Jenner, ova je djevojka stvarno sama stvorila svoje carstvo i svojim radom i trudom postala najmlađa samostvorena milijarderka na svijetu! Ovo je definitivno itekako laskava titula.

Prije nekog vremena Kylie Jenner dobila je ovu titulu, ali mnogi nisu bili sretni zbog toga jer je svakome očigledno da nije sama stvorila svoje bogatstvo. Ipak je tu veliku ulogu igrala njena obitelj. I tako je Kylie ostala bez ove titule. Jer osim što je nastala pobuna zbog toga što nije sama stvorila toliki novac, ispalo je da zapravo niti nije milijarderka, već da joj malo fali da postane. Časopis Forbes je sada proglasio jednu drugu slavnu osobu najmlađom samostvorenom milijarderkom – i ovog puta to stvarno ima smisla. Ona je Rihanna, piše The Sun. Pjevačica, poduzetnica, glumica, ma sve! Iako ima 34 godine, i dalje je najmlađa koja je sama stvorila ovakvo bogatstvo.

 

 

Svoje je bogatstvo stekla glazbenom karijerom, ali i vlasništvom nad čak nekoliko brendova: Fenty Beauty, Fenty Skin i Savage X Fenty. Forbes svake godine objavljuje liste najuspješnijih i najbogatijih ljudi na svijetu, a ovo je Rihanni treća godina za redom da je visoko na listi. Ali je prva godina kada je njeno bogatstvo dosegnulo čak milijardu dolara. Svaka čast!

Kim Kardashian North West uspjela zasjeniti Kim i sve ostale na modnoj reviji: Izgledala je ekstra [FOTO]

Lana Jurčević Lana Jurčević ponovo na udaru negativnih komentara zbog kilograma: 'Ala si se roštiljem napucala'

 

Najmlađa milijarderka Kylie Jenner rihanna forbes bogastvo najbogatija

Još vijesti