Slika nije pronađena

Najmlađa članica klana Kardashian Jenner već je nekoliko godina vlasnica uspješne kompanije, zarađuje hrpu novaca i na razne druge načine, a tek joj je 21 godina.

Jaje je možda oborilo rekord Kylie Jenner na Instagramu, ali nitko ne može oboriti njen rekord kada je u pitanju zarađivanje. Forbes ju je upravo proglasio najmlađom samostvorenom milijarderkom ikad! Ali da li je to titula koju Kylie stvarno i zaslužuje?

Vlasnica kompanije Kylie Cosmetis zarađuje godišnje i po 360 milijuna dolara, a osim vlastite kompanije, izvori prihoda su joj mnogobrojni, uključujući i sudjelovanje u obiteljskom reality showu. Kada se svi prihodi zbroje, sa samo 21 godinom, uspjela je postati milijarderka. Prva je u povijesti koja je u tako ranoj dobi toliko bogata, a pretekla je čak i osnivača Facebooka Marka Zuckerberga koji je postao milijarder s tek 23 godine.


Za Forbes je izjavila: 'Nisam očekivala ništa. Nisam mogla ni predvidjeti ovakvu budućnost. Ali osjećam se stvarno dobro (zbog priznanja). To je lijep vjetar u leđa.' A dodala je i kako je sigurna da su veliku ulogu u njenom uspjehu imale društvene mreže: 'To je moć društvenih mreža. Imala sam tako snažan doseg prije nego što sam započela bilo što.'

Kylie je uspješna poslovna žena, u to nema sumnje, ali svatko tko zna tko je ona, može se složiti s time da nije samostvorena milijarderka.

Po najpopularnijem rječniku, onom Cambridgeovom, 'samostvoren milijarder' opisuje osobu koja je 'bogata i uspješna kao rezultat vlastitog rada, a ne zbog obiteljskog novaca'. To su primijetili i brojni korisnici Twittera. Svi se slažu da nikako ne može biti proglašena samostvorenom, jer jasno je da nije krenula od nule.A što ti misliš? Reci nam u ovoj anonimnoj anketi.


Foto: Instagram/ YouTube Printscreen/ Twitter

M.T. /
Izvor

Pogledajte još:

Stormi bi uskoro mogla postati starija sestra – Kylie i Travis žele novu bebu!

Nova najlajkanija fotka na Instagramu ikad – bizarna priča o jajetu koje je srušilo Kylien rekord

Ne misli stati samo na ruževima - Kylie Jenner uskoro pokreće liniju za njegu kože?

forbes milijarderka Kylie Jenner bogatstvo

Još vijesti