Galerija Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +4 Lana Jurčević - 3

Lana Jurčević je prije svega godinu dana bila u središtu pozornosti zbog svojih kilograma. Mnogi su je napadali zbog navodnog viška, a sada se djelomično ponavlja ista stvar.

Ususret ljetu, Lana Jurčević je objavila novu fotografiju na svojem Instagram profilu na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Unazad godinu dana svaka Lanina objava izaziva mnogo pažnje jer su je svi optuživali da je debela zato jer je nabacila nekoliko kilograma. No, ona se ni tada nije dala smesti zbog zlobnih komentara, baš kao i sada kada su se neki ponovo našli komentirati njezin izgled.

 

 

Između svih lijepih komentara na njezinoj posljednjoj objavi, našao se i jedan hejter: 'Ala si se roštiljem napucala' – napisao je. Ne samo da je komentar neprimjeren, već je i izrazito bezobrazan. Lana ovom hejteru nije odgovorila, ali nekada je dovoljan samo jedan ovakav komentar u moru pozitivnih da ti u potpunosti sruši samopouzdanje. Pretpostavljamo kako se Lani više ne da prepirati s onima koji konstantno komentiraju njezin izgled, kao i njezine kilograme, s obzirom na to da na njih više ne odgovara.

Slika nije pronađena Postani model i javi se za snimanje La Pielu jer traže normalne cure – i sa strijama, celulitom i viškom kilograma

U svakom slučaju, svatko tijelo je lijepo tijelo, a nema potrebe za ovakvim komentarima kod nikog, a pogotovo ne kod onih koji zaista nemaju problema s kilogramima. Baš kao što je i Lana, koja je i već nekoliko puta izjavila da se ona osjeća odlično u svojem tijelu, bez obzira na to što je u pitanju svega nekoliko kilograma više.

Slika nije pronađena Kakva se poruka šalje mladim curama? Domaći celebovi vrijeđali Lanu Jurčević da je debela

Slika nije pronađena Na nekoliko se dana baciš na čokolade, čipseve i McDonald's – koliko će to imati utjecaja na tvoju kilažu?

lana jurčević kilogrami višak kilograma Hejteri negativni komentari

Još vijesti