Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim i North +0 Kim Kardashian u haljini s kapljicama

I dok mi gledamo svoje slike iz djetinjstva i pitamo se zašto nas je mama oblačila u takve odjevne kombinacije, North već s 9 godina ima bolji stil nego mnogi koji su duplo stariji od nje. Naravno da tu veliku ulogu igra obitelj iz koje dolazi i svijet koji ju okružuje.

Slike naših outfita iz djetinjstva su slatke, a slike outfita North West iz djetinjstva su izvan ovog svijeta. Ili barem izvan našeg svijeta. Kada si kći Kim Kardashian to sa sobom donosi i neke prednosti, poput toga da imaš pristup modnim krpicama o kakvima drugi 9-godišnjaci niti ne znaju. North je prava mala modna ikona. Posljednjim je outfitom zasjenila i svoju mamu i sve ostale koji su se pojavili na modnoj reviji Jean Paul Gaultiera. Kim i North su za tu priliku imale 'matching' outfite, ali jasno je tko je bolje odjeven.

 

 

 

 

Imala su iste outfite i isti modni detalj, naušnicu u nosu povezanu s naušnicom u uhu. Naravno, pirsevi nisu pravi. Iako je ovaj dodatak možda malo previše za djevojčicu od 9 godina, kada si North West, to nema veze. Njihove outfite možeš bolje pogledati na objavi koju je na svoj Instagram stavila Kim.

 

 

Kako je krenulo, North će uskoro zasjeniti sve Kardashian-Jenner sestre sa svojim stilom. Tek joj je 9, zamisli kako će tek izgledati s 18! Jedva čekamo vidjeti kako će se razvijati njen stil.

Kim Kardshian North West stil Moda odjevna kombinacija

Još vijesti