Slika nije pronađena

Kylie Jenner je nedavno proglašena najmlađom samostvorenom milijarderkom, a je li 2019. godine zaradila dovoljno da zavlada i Forbesovom listom najbogatijih celebova? Evo na kojem je mjestu završila Kylie i tko se još našao na njoj.

Forbes svake godine objavljuje listu 100 najbogatijih celebova i brojke koliko su zaradili tijekom protekle godine. Borba za prvo mjesto svake godine neizvjesna, a tko je najbogatiji celeb 2019. godine po ovoj listi? Iako je za očekivati da će na prvom mjestu biti Kylie Jenner, ovog puta nije tako. Najbogatiji celeb po ovoj listi je Taylor Swift!


Pjevačica je 2019. godine zaradila 185 milijuna dolara i time si prisvojila prvo mjesto. U odnosu na prošlu godinu zarada joj je ove porasla za 131%. Taylor najveći dio svoje ovogodišnje zarade može zahvaliti Reputation turneji i Netflixu koji je turneju streamao, koja je velikim dijelom bila rasprodana i koja joj je donijela zaradu od 200 milijuna dolara. Zbog svega toga Taylor je zaradom pretekla čak i Kylie, koja se također našla na listi, ali na broju 2 sa zaradom od 170 milijuna dolara. Najveći dio njene zarade dolazi od kompanije čija je vlasnica - Kylie Cosmetics, a koja ostvaruje veliku zaradu svake godine, ali ne dovoljno da pretekne Taylor Swift.Na trećem se mjestu našao Kanye West sa zaradom od 150 milijuna dolara. Koji su celebovi još na vrhu liste i tko je sve ušao u top 10?

1. Taylor Swift – $185 milijuna

2. Kylie Jenner – $170 milijuna

3. Kanye West – $150 milijuna

4. Lionel Messi – $127 milijuna

5. Ed Sheeran -$110 milijuna

6. Cristiano Ronaldo – $109 milijuna

7. Neymar – $105 milijuna

8. The Eagles – $100 milijuna

9. Dr Phil McGraw – $95 milijuna

10. Canelo Alvarez – $94 milijuna

Foto: Instagram screenshot/ Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

10 najbogatijih mladih celebova ove godine – znaš li tko je na čelu, a tko na dnu liste?

Bogati klinci Dubaija – jesu li to najbogatiji tinejdžeri na svijetu?
Kylie Jenner proglašena je najmlađom *samostvorenom* milijarderkom – je li stvarno zaslužila tu titulu?


Najbogatiji lista forbes celebovi Taylor Swift Kylie Jenner

Još vijesti