Slika nije pronađena

Je li moguće da ga tako dugo nismo čuli kako priča da smo zaboravili kakav glas ima ili mu se glas promijenio? Koji god da je slučaj, svi su ostali šokirani kada su čuli Zayna na Instagramu kako priča.

Jedine prilike kada možemo čuti omiljene pjevače da pričaju je na koncertima, različitim gostovanjima i intervjuima ili kada podijele neki video na svojim društvenim mrežama. Zayn je sada na Instagramu objavio live video u kojem je pričao o svojoj novoj glazbi. Fanovi su htjeli čuti što ima za reći o novoj pjesmi i hrpa njih je ostala šokirana njegovim glasom kada ga je čula kako priča. Iako ga možemo čuti u različitim videima kako priča, mikrofon ipak malo promijeni glas, a ovdje se moglo čuti baš njegov pravi glas.

Najvećim fanovima ovo sigurno nije bilo nikakvo iznenađenje, ali hrpetina drugih, novijih fanova ili onih koji ne prate svako njegovo javno pojavljivanje, ostala je u blagom šoku. Glas kada priča zvuči dosta drugačije od glasa kada pjeva. I izgleda da to nitko nije očekivao. Bit će ti jasno i kako je to moguće, jer evo kako zvuči kada pjeva.

Dok su neki ostali iznenađeni i naglaskom, većini je ipak poznato da je Zayn iz Velike Britanije i da ima onaj slatki britanski naglasak, no ono što više ljudi nije očekivao je ton glasa.

Pogledajte još:

Pjesma koja garantirano podiže raspoloženje - jedna je za to najučinkovitija! Evo koja

Pjevači koji ne mogu ni smisliti neku svoju pjesmu: Mi ih obožavamo, a oni iako ih pjevaju - MRZE

Popularni Rihannin hit 'Umbrella' trebala je zapravo biti pjesma jedne druge pjevačice – koja ju je odbila

glas iznenađenje pricanje one direction Zayn Malik

Još vijesti