Galerija Hero Fiennes Tiffin kao Hardin After Hero Fiennes Tiffin - 3 +0 Hero Fiennes Tiffin - 5

Otkad je postao poznat kao Hardin, Hero ima vojsku ženskih obožavateljica. Zaljubili smo se u njega na malom ekranu, a evo ima li šanse da se on zaljubi u nas. Otkrio je koji je to njegov tip cure.

Hero nije tip glumca o kojem se često piše jer ne radi nikakve skandale, ne objavljuje ništa na društvenim mrežama, već samo saznamo da se nešto s njim događa kada objavi da glumi u nekom novom filmu. Ali svejedno, uspio je osvojiti djevojke diljem svijeta kao Hardin. Ne otkriva previše o svom ljubavnom statusu, ali čini se da je još uvijek solo!

Kim Kardashian Kim Kardashian cilja visoko - otkrila je koga želi kao sljedećeg dečka

Što znači da imaš šanse, jer nikada ne znaš kada se i gdje možete upoznati. A kako bi izgledala njegova savršena cura? U nedavnom intervjuu koji je dao za Popsugar ispričao je svašta, a između ostalog je otkrio i kakvu curu želi.

Pričali su s njim o reality showu 'Love Islandu' i kada bi se prijavio tako negdje u potrazi za curom, ima sliku u glavi o tome kakva želi da bude. Htio bi da bude zabavna, netko tko ima samopouzdanja, tko obožava gledati filmove, ali isto tako, netko tko voli i izlaziti, a ne biti samo doma. Netko s kim može biti aktivan, istraživati i isprobavati nove stvari.

 

 

Uz to, pohvalio je svoju kolegicu najviše što je mogao, rekao je da mu je super raditi s Josephine Langford, da je ona super pametna i jako smiješna. Iako je u 'After' krenuo bez da je pročitao knjige prije i nije znao u potpunosti što ga čeka, obećao je sam sebi da će ih sve pročitati, ali tek kada snimanja filmskih nastavaka završe. Još nije počeo čitati jer kako kaže, još nisu gotovi!

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Fanovi 'Aftera' nisu bili spremni za ovo: Glavni glumac podijelio tajnu koju je dugo morao čuvati

after hardin Hero Fiennes Tiffin savršena cura tip cure otkrio

Još vijesti