Slika nije pronađena

Jeste li već pogledali novi nastavak 'Aftera'? O ovom filmu svi pričaju još otkada je prošle godine izašao njegov prvi nastavak. Sada je stigao i drugi, a ljudi se samo još više navukli. Dobra je vijest da serijal još nije ni blizu kraja jer stižu u budućnosti još dva nastavka!

Novi nastavak velikog filmskog hita 'After', pod nazivom 'After We Collided' pun je OMG trenutaka i vrućih scena između Tesse i Hardina, a tu je i novi lik Trevor kojeg je utjelovio Dylan Sprouse. Svi koji su pogledali prvi nastavak sigurno s nestrpljenjem čekaju da pogledaju i ovaj, a tko se još uvijek nije navukao, još uvijek stigne. Hardinova i Tessina veza stalno se nalazi pred iskušenjima, a iako je u novom nastavku nastao ljubavni trokut u čijem je središtu Tessa, po knjigama, trebala su biti čak DVA ljubavna trokuta, i u oba je Tessa trebala biti u središtu. Problem koji je otkrio producent filma je bio da nemaju dovoljno vremena u filmu za prikazati sve iz knjige, pa je tako jedan trokut otpao. Iako je redatelj rekao još na početku snimanja da će ostati radnjom što je bliže moguće knjigama, nemoguće je sve iz knjige staviti u sat i pol do dva sata filma. U novom nastavku veza Tesse i Hardina nađe se pred iskušenjem kada se pojavi Trevor, dečko s kojim Tessa radi, a koji se zainteresira za nju.

U knjigama, Hardinov prijatelj Zed također se ozbiljno zagrije za Tessu. Međutim, u filmu to nećemo vidjeti. Redatelj se konzultirao s autoricom knjiga i rekao joj da samo jedan ljubavni trokut stane u film, a u dogovoru su se odlučili za onaj s Trevorom, pošto je on totalna suprotnost Hardinu. Htio je napraviti da gledatelji budu što je više moguće podijeljeni, da se stvore dva suprotna tima: tim Hardin i tim Trevor. Što se dogodilo i je li Trevor uspio osvojiti Tessu ili je njena ljubav prema Hardinu ipak bila jača? Nećemo ti spojlati!

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Scena u nastavku filma 'After' oduševila gledatelje – ovaj dio tijela glavnog glumca nisu očekivali vidjeti

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

Nova runda svađa, romantike i sexy scena: Izašla je najava za nastavak filma 'After', a tu je i Dylan Sprouse

trevor after we collided tessa knjiga vs. film after LJubavni trokut film hardin

Još vijesti