Slika nije pronađena

Jučer se u Cinestaru službeno počeo prikazivati film 'After We Collided', nastavak popularnog hita 'After'. Jedna je scena u ovom novom filmu posebno iznenadila gledatelje, točnije cure u publici.

Tinejdžerska romantična drama 'After' osvojila je sve u tren oka, nestrpljivo se iščekivao nastavak romanse Hardina i Tesse, a sada ga napokon možeš pogledati u kinima! Nakon otkazivanja premijere i prebacivanja datuma zbog korone 'After We Collided' je napokon tu, a tko ga još nije pogledao neka se pripremi na malo iznenađenje. Ljudi su odmah krenuli komentirati nastavak čim su ga vidjeli, a o jednoj se sceni posebno puno priča. Iako film ima dosta vrućih scena, svi su ostali iznenađeni kada im se na velikom platnu pojavila Hardinova stražnjica.

Internet je toliko bio zabavljen s ovime da se i službeni profil filma na Twitteru našalio sa svime.

S obzirom na to kako izgleda veza Hardina i Tesse i da film ne zazire od prikazivanja seksi scena, bilo je za očekivati da će se ovako nešto dogoditi. Neki nisu sretni jer im se na ekranu pojavila stražnjica glavnog glumca, ali većina je ipak oduševljena i nada se da će se ovaj trend nastaviti u sljedećim nastavcima.

Fanovi će biti oduševljeni i viješću koja je nedavno objavljena, a to je da film još sigurno dobiva dva nastavka.

Pogledajte još:

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

Nova runda svađa, romantike i sexy scena: Izašla je najava za nastavak filma 'After', a tu je i Dylan Sprouse

Filmovi koji će ti zaliječiti slomljeno srce: 8 filmova za pogledati nakon prekida s dečkom

reakcije scena after film hardin after we collided

Još vijesti