Galerija +0 Hero Fiennes Tiffin kao Hardin

U kinima se počinje prikazivati 'After Ever Happy' posljednji nastavak ovog filmskog serijala. Svi jedva čekaju vidjeti kako će priča završiti. Baš sada kada je film došao u kina, Hero Fiennes Tiffin je otkrio jednu veliku tajnu.

Svaki veliki fan 'Aftera' će sada ostati bez teksta. Svi znamo da je ovo ljeto najavljeno da dolazi posljednji nastavak i da ćemo napokon vidjeti kako završava priča između Hardina i Tesse. Taman sada kada se film treba početi prikazivati u kinima, Hero Fiennes Tiffin, glumac koji je utjelovio Hadina, bacio je na fanove veliku bombu.

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Nakon 'Aftera' Hero Fiennes Tiffin sada glumi u još jednom romantičnom filmu

Ovu je informaciju dugo morao čuvati tajnom, ali sada može izaći na svjetlo dana. Ovih dana su upravo završili sa snimanjem petog nastavka 'After' filmova!

Da, dok ti gledaš u kinu novi, sljedeći je već spreman. Iako se nije ni trebao dogoditi. Upravo je zbog toga ovo sve toliko iznenadilo, jer se očekivao da je četvrti zadnji i da je tu kraj. Pričalo se o nekim dodatnim pričama koje bi se izrodile, ali nitko nije mislio da će se dogoditi sada i da će biti nastavak. 'After Everyting' je službeno snimljen do kraja!

 

 

Iako je smio otkriti da dolazi i kako se zove, to je to, nikakve druge informacije za sada ne smije znati javnost. Ono što se za sada prilično sigurno zna je da su oba glavna glumca u njemu jer su tagirani u objavi. Razlika između ovog novog 5. nastavka i svih dosadašnjih je ta da su ovi do sada pratili knjige, ali knjige s četvrtim završavaju, što znači da ovaj posljednji nastavak koji dolazi može biti veliki fejl ili apsolutno savršen kraj priče. Kada će izaći, još se ne zna, ali za pretpostaviti je da će biti sljedeće godine.

Purple Hearts i Kissing Booth Najgledaniji Netflixovi filmovi svih vremena: Top 10 onih koji su oborili rekorde

after film Novi nastavak after nastavci peti nastavak

Još vijesti