Slika nije pronađena

Od trenutka kada je izašao prvi nastavak 'After' filmskog serijala, bilo je jasno da će to biti veliki hit – i tako je i bilo. Ove godine treba izaći treći nastavak ljubavne priče između Hardina i Tesse, a nakon njega je trebao biti posljednji, četvrti. Ipak, zbog toliko dobre reakcije gledatelja, sada je u planu još filmova.

Kada se neki filmovi i serije koji su nastali po knjigama pokažu uspješnima, scenaristi pronađu načina kako i nakon što sve snime, dodaju još sadržaja i novih nastavaka. Čim se radnja počne odmicati od radnje knjige po kojoj je snimano, to postaje loše. U najvećem broju slučajeva. Čeka li i 'After' takva sudbina? Filmovi su svi do sada snimani po knjigama jedne mlade autorice Anne Todd koja ih je počela objavljivati na Wattpadu kao fan fiction o Harryju Stylesu.

Ove godine izlazi novi, pretposljednji, nastavak. Pretpostavlja se da će pak sljedeće godine doći i posljednji 'After Ever Happy'. Nakon toga, iako nema više knjiga iz istog serijala, sada je najavljeno da filmovi svejedno idu dalje, ali u malo drugačijem smjeru. Snimit će se još dva filma vezana za 'After'. Jedan će se baviti Hardinom i njegovim ranim godinama, što će biti svojevrsni prednastavak dosadašnjih filmova.

Osim njega, bit će i jedna nastavak koji će pratiti novu generaciju, točnije djecu Hardina i Tesse. S obzirom da će se raditi o prikazivanju prošlosti i budućnosti, u filmovima se neće pojavljivati dobro nam poznati duo Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin. S obzirom da je taj projekt tek u začetku još se ne zna tko će glumiti niti kada će filmovi izaći, ali prije toga još ipak moramo dočekati treći nastavak 'After We Fell' koji nam stiže ove godine.

Pogledajte još:

Odnos Hardina i Tesse opasno izmiče kontroli: Najava za novi 'After' je tu i bolji je od svih do sada

U knjigama postoje, u filmu ne: 'After We Collided' je trebao imati čak dva ljubavna trokuta s Tessom

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

Nastavak tessa after film hardin