Galerija Harry Styles i nova djevojka Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 +2 Emily Ratajkowski - 3

Oni su par koji nikada ne bi spojili! I sami se fanovi čude gdje su se uopće njih dvoje upoznali. No, poznata lica iz Hollywooda idu na ista mjesta, a postoji čak i aplikacija za dejtanje na kojoj su slavni.

Uhvaćeni su u prilično vrućem poljupcu! Jesu li službeno skupa ili se samo neobavezno zabavljaju, ne zna se, ali da se nešto kuha između Harryja Stylesa i poznate manekenke, u to nema sumnje. Ovog su ih vikenda paparazzi uhvatili dok su oboje bili u Japanu. Prošlo je svega nekoliko mjeseci od prekida Harryja i Olivie Wilde, a on se sada zabavlja s Emily Ratajkowskom. I ona je do nema dugo bila u vezi, s Peteom Davidsonom. Izgleda da su prošle ljubavi zaboravljene!

 

 

Poljubac je posao hit na internetu jer 1.fanovi od Harryja ne mogu vjerovati da su baš njih dvoje skupa, a 2.neki su iznenađeni kako se to Harry ljubi. Osim poljupca, kamere su ih uhvatile i kako se zabavljaju i plešu u izlasku.

 

 

Oboje od svojih zadnjih prekida nisu viđani ni s kim drugim, a fanovi nagađaju da bi ovo mogla biti njihova THE veza. Izgledaju kao jako lijep par!

 

 

Iako još niti on niti ona nisu ništa komentirali o poljupcu niti mogućoj vezi, izgleda kao da su htjeli biti uhvaćeni, jer ljubiti se u javnosti i misliti da paparazzi to neće vidjeti – naivno. Harryja uvijek imaju na oku!

Justin i Hailey Bieber Nevolje u raju Bieberovih? Između Hailey i Justina ne cvjetaju ruže: Vjenčali su se premladi

Perfect Match Koji su parovi iz realityja „Perfect Match“ i dalje zajedno, a koje su ljubavi puknule?

Celebrity Par Harry Styles Emily Ratajkowski s kim je u vezi harry styles nova cura Nova ljubav Hollywoodski par

Još vijesti