Galerija Pete Davidson Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 +2 Emily Ratajkowski - 3

Posljednjih dana kruže glasine da Pete Davidson ima novu curu i opet je jedna itekako poznata djevojka za kojom pati dobar dio muškog roda. Nikome nije jasno kako Pete osvaja sve te zgodne cure – ali osvaja.

Pete Davidson neće svakome biti zgodan jer nikako ne izgleda kao tipičan muškarac za kojeg bi rekla „uuuu vidi ga kako je zgodan“. Ipak, ima ono nešto jer slavne cure samo tako padaju na njega. Možda je šarm, a možda i humor po kojem je poznat.

Taylor &Taylor Najdraži vukodlak se oženio: Jacob iz „Sumrak sage“ odveo djevojku pred oltar i slomio srca obožavateljica

U svakom slučaju, Pete je uvijek u vezi s nekom prezgodnom slavnom djevojkom. Nakon kratke veze s Kim Kardashian, srce mu je zacijelilo i u posljednje vrijeme kruže glasine da se viđa s nekim novim. I to ni manje ni više nego s jednim od najzgodnijih modela – Emily Ratajkowskom.

 

 

Navodno su viđeni zajedno, a i izvor blizak paru je otkrio da se druže i pričaju već nekoliko mjeseci. Iako im je odnos tek u začetku i tko zna što će tu biti, navodno se jedno drugome stvarno sviđaju. U jednom intervjuu od prije par godina Emily je pričala upravo o Peteu i razlozima zašto privlači toliko cura.

Kardashiani Producenti realityja „Keeping Up With Kardashians“ otkrili tko je najveća drama queen, a tko im je najdraži

Prvi: visina. Puno cura pati na to da im dečko bude visok, a Pete ima 187 centimetara. Uz to je i šarmantan i drag. Očito je to tada stvarno mislila jer je i sama izgleda pala na njega. Niti Pete niti Emily nisu za sada komentirali ove glasine.

pete davidson nova cura Emily Ratajkowski bivši od kim kardashian nova veza

Još vijesti