Shawn Mendes i Charlie Travers

Shawn i Charlie izgledaju jako blisko, malo preblisko za prijatelje. Paparazzi su ih uhvatili na plaži i nije trebalo dugo da krenu glasine kako na sceni imamo novi par. Shawn se već dugo skriva od javnosti i jako ga rijetko vidimo, a s glazbene je scene nestao u potpunosti.

Tko je Charlie? Shawn Mendes je potaknuo glasine da je u vezi s Charlie Travers. Ona je TV voditeljica, a prije toga je postala popularna nakon prijave s mamom u britansku verziju Big Brothera. Nije toliko poznata u svijetu i nemoj se čuditi ako do sada za nju nisi čula. Ovo čak nije niti prvi put da su njih dvoje uhvaćeni zajedno. Već su ih ranije paparazzi uhvatili u restoranu kako se grle, a sada su fotke s plaže dodatno zacementirale glasine da se tu nešto kuha. Na nekim se fotkama vidi da su itekako bliski, a ima i jedna fotografija na kojoj se tako slatko gledaju!

 

 

Nakon što su Camila i Shawn prekinuli sada već prije dvije godine, čini se kako on nije bio s nikim u vezi. Charlie je nešto starija od Shawna. Razlika u godinama je dosta velika, čak 12 godina.

 

 

Shawn se povukao iz javnosti i fanovi ga u posljednje vrijeme jako rijeko mogu i vidjeti, a o novoj glazbi za sada nema nikakve priče. Ipak, na fotkama se čini sretan!

Billie Eilish tetovaža Billie Eilish je pokazala novu veliku tetovažu na leđima

Harry Styles Glasine su istinite: Harry Styles je obrijao kosu, a izašli su i prvi dokazi

Shawn Mendes U vezi nova cura s kim je shawn mendes u vezi Celebrity Par Charlie Travers Razlika u godinama

Još vijesti