Galerija Dylan Sprouse u filmu After Dylan Sprouse - 1 Dylan Sprouse - 2 +2 Dylan Sprouse - 3

Zvijezda je od malih nogu, a ranije nije baš bio u dobrom odnosu sa svojim tijelom. Nije mu se sviđalo kako izgleda i zbog toga ga je stalno skrivao na sve moguće načine. Ali više to nije slučaj.

Dylan Sprouse je svijetu postao poznat ulogom s bratom u Disney seriji 'The Suit Life of Zack & Cody', a nakon toga kao da je nestao s filmske scene. Sve do nedavno kada se vratio na velika vrata ulogom u nastavku velikog filmskog serijala 'After'. Uloga Trevora ga je vratila u srca djevojaka jer mnogima je itekako zapeo za oko. Ono što fanovi ne znaju o njemu je da nije dugo vremena bio zadovoljan s izgledom svog tijela. Prije nekog vremena odlučio je da je došlo vrijeme da nešto poduzme po pitanju toga i da krene sa svojom transformacijom.

Robert Pattinson i Shakira I slavne osobe imaju nesigurnosti: Njih 8 je otkrilo što to mrze na svom izgledu

Zadovoljan je i ponosan na svoj napredak koji je postigao do sada. Toliko je ponosan da ga je odlučio podijeliti na Instagramu, gdje inače ništa ne objavljuje. Pokazao je kako vježba, ali i kako izgleda bez majice.

 

 

Otvorio se i otkrio da je prije dok je bio manji nosio majicu čak i kada se kupao u bazenu, toliko nije htio pokazati svoje tijelo. Sada je odlučio da će promijeniti svoje tijelo, i kako kaže, ovo je tek početak. Fanovi, pogotovo ženski dio fanove, apsolutno je oduševljen novim fotkama koje je objavio. U komentarima ne skrivaju oduševljenje!

Olivia Rodrigo s dečkom Olivia Rodrigo pokazala dečka – i fanovi nisu sretni! Radi se o liku kojeg prati loš glas

Dylan Sprouse selfie bez majice foto celebrity transformacija tijela

Još vijesti