Slika nije pronađena

Dugogodišnji obožavatelji Dylana i Cole Sprousea vjerojatno ih najbolje poznaju iz serije 'The Suite Life of Zack and Cody'.

To je serija od Disney Channela koja je slijedila svaku ludost koju su dvojica blizanaca mogli smisliti i to na Mosebyjevu žalost. Naravno, ako imate nekoga tko izgleda isto kao vi, znači da se s vremena na vrijeme možete i zamijeniti - čak i ako vas na kraju uhvate. Međutim, ispostavilo se da bi dvojac mogao imati i trećeg dvojnika. To nije nitko drugi nego njihov vlastiti otac!

via GIPHY


Godine 2015. Cole je podijelio staru fotografiju oca, a cijeli Internet je ponovno poludio za njom. Na fotki možete vidjeti bebu Colea kako se zabavlja u dvorištu sa svojim tatom, koji na fotki nalikuje današnjem Dylanu i Coleu. Zvijezda Riverdalea je napisala: 'Evo #tbt na mog tatu i mene (mogao bi to biti i Dylan???). Čudno je koliko na kraju izgledamo poput njega'.

Pogledajte sami:


Totalno nevjerojatno, zar ne? Internet se svakako slaže. Jedan komentator je napisao: 'Ozbiljno sam mislio da je tvoj tata zapravo jedan od vas s nekom bebom haha, sličnost je stvarno nevjerojatna.'


Foto: YouTube Screenshot/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Cole Sprouse promijenio frizuru i ofarbao kosu – postaje li on to sve sličniji svom bratu?

Prvi put u javnosti zajedno – na Met Gali službeno potvrđene dvije ljubavi o kojima se šuškalo mjesecima!

Ljubavna priča koja će te raspekmeziti – za mjesec dana u kina dolazi film sa zvijezdom Riverdalea!

celebrity identični su trojke tata Dylan Sprouse Cole Sprouse instagram

Još vijesti