Galerija Dixie D'Amelio Dixie D'Amelio - 1 Dixie D'Amelio - 2 +4 Dixie D'Amelio - 3

Drastična promjena frizure za cure ima puno veće značenje nego samo kao promjena frizure. Najčešće ćemo neke velike promjene na kosi raditi onda kada planiramo i veliku promjenu u životu.

Ne znamo planira li Dixie neku veliku promjenu ili joj je samo dosadila njena frizura koju ima već godinama, ali nas je sigurno sve šokirala svojim novim izgledom. Kada imamo dugu kosu, i šišanje vrhova nam zna biti traumatično jer se čini kao da frizerka uvijek previše odreže. Bude posebno šok za sve oko tebe kada nakon dugo vremena svoju dugu kosu ošišaš na kratko. Upravo je to napravila i Dixie D'Amelio, ali na najdramatičniji mogući način. Obrijala je svoju dugu kosu! Skroz!

 

 

Pojavila se za vikend na partyju Harper's Bazaara s totalno drugačijim izgledom. Izgledala je dobro sa svojom dugom smeđom kosom, ali jednako joj dobro stoji i ova. Definitivno drugačije, ali dobro drugačije. Cijeli proces brijanja kose je snimila i za YouTube. Otkrila je da je ovo htjela napraviti još od 6. razreda, i napokon sada, s 21 godinom, i je. Ni njena mama nije imala nikakvih prigovora, jer je i sama napravila isto to kada je bila mlađa.

Pitanje koje će uvijek popratiti ovakvu drastičnu promjenu frizure je 'kako si se za to odlučila' ili 'pa što se dogodilo'… Dixie je samo otkrila da je nedavno dosta tužna, ali da ne želi pričati o tome da ne bi ljudi pomislili kako ima mentalni slom. To nikako nije slučaj. Reakcije su pozitivne, a i kako je sama Dixie rekla, koga briga ako se nekome ne sviđa, tako i tako će joj kosa opet narasti.

Mirta Miler Mirta Miler stavila novu tetovažu, a njeni joj pratitelji u komentarima bacili hejt [FOTO]

Cara Delevingne Cara Delevingne je neprepoznatljiva – mnogi su zabrinuti, a misle da ima problema i s ovisnošću

dixie d'amelio nova frizura obrijala glavu celebrity tiktokerica Novi Izgled Frizura foto

Još vijesti