Dua Lipa i Uggsice

Uggsice su ove zime jedna od must have obuće koja je opet u trendu za toplije dane. Da su popularne dokazuje činjenica da sve češće izlaze novi modeli, a nose ih i poznati celebovi.

Ako i ti razmišljaš o novim Uggsicama za nadolazeću zimu, odgovor je DA! No, obavezno prije kupnje provjeri modele koji su trenutno dostupni jer sve češće izbacuju neke nove i dosad neviđene. Jedan od tih modela je upravo ovaj koji je tek nedavno predstavljen na jednoj reviji u Londonu. U pitanju su svijetlosmeđe, krznene Uggsice, kao i mnoge do sada, ali ove imaju jedan poseban dodatak.

 

 

To su piercinzi kojih ima po cijelim Uggsicama! Takav model do sada još nismo vidjeli, a s obzirom na to da je tek predstavljen na reviji, sigurno će biti veliki hit! To dokazuje i činjenica da ih već sada nose neki celebovi, a jedna od njih je i Dua Lipa.

 

 

U jednoj od svojih posljednjih objava je stavila fotku s njima, a nije ih bilo moguće ne primijetiti jer su zaista efektne. Dua ih nosi sada, a mnoge druge cure će ih sigurno tek nositi u narednih nekoliko mjeseci.

uggsice S kakvim je hlačama najbolje kombinirati Uggsice: Nikako skinny traperice, ali ovih 5 modela DA

Čizmice Kakva će se obuća nositi ove jeseni: S dolaskom hladnijeg vremena ovih 5 stvari postaju trend

ugg uggsice Ugg čizme uggsice s piercinzima Dua Lipa model čizama zimska obuća

Još vijesti