Voyage i Breskvica

Kada prekinu slavne osobe ili influenceri koje volimo, iako se prekid nije dogodio nama, budemo i dalje tužni. Nadamo se da su se samo zezali ili da će se uskoro pomiriti. Ali ovi su parovi izgleda gotovi zauvijek.

Iako ih ne poznajemo i nemamo nikakve veze s njima, kada nam neki omiljeni par prekine, malo nas to rastuži. I to je u redu. Ipak te ljude non stop pratimo na društvenim mrežama i njihove su veze dostupne svima. Kada se radi o parovima koji su se činili kao da imaju savršene veze i da je to bila prava ljubav, taj je prekid onda još malo gori. Ne možemo znati kakve su im stvarno bile veze, ali pratiteljima su izgledale sretno. I zato su ovi prekidi parova toliko teško pali da se mnogi nadaju još i danas da će se ipak dogoditi pomirenje.

Breskvica i Voyage

 

 

Ovo je vjerojatno bio najveći prekid koji se dogodio tu na našem području. Onaj tip prekida gdje nitko ne može vjerovati i gdje fanovi čvrsto vjeruju da će se uskoro pomiriti. No, prošlo je već previše vremena, a to se nije dogodilo. I kako se čini vjerojatno i neće jer je Breskvica u jednom intervjuu otkrila da više nisu niti u kontaktu.

Anja Blagojević i Baka Prase

Par koji zna kako podignuti prašinu čak i kada nisu zajedno. Iako su prekinuli, Anja je rekla da mu se ne misli vraćati, u posljednje su vrijeme fanovima podigli nade. Nova Bakina pjesma je navodno posvećena Anji, a i ona ga sve češće spominje u svojim TikTok objavama.

Slavna osobe Ocjenjivala je slavne osobe po tome koliko su pristojni ili nepristojni – upoznala ih je hrpu

Ema Luketin i Janko Janić

 

 

Par za koji nitko ni sa 100% sigurnosti nije znao da su par, ali opet, svi su pretpostavljali. Sve do trenutka kada su objavili da više nisu zajedno, sve su to samo bila nagađanja. Tada smo saznali da su stvarno par, tj. da više nisu.

Uki Q i Sergej Pajić

Da su prekinuli, fanovi su saznali kada je Sergej to potvrdio pjesmom 'Njene reči'. Još je to jedan par koji se činio super fanovima, ali čija je veza imala problema. Uki Q je otkrila u jednom intervjuu da je Sergej bio izuzetno ljubomoran i da joj je postalo preteško nositi se stalno s tim.

Robert Pattinson i Niall Horan Slavne osobe koje skrivaju svoje veze od javnosti: O ovih 9 parova znamo jako malo

Marko Vuletić i misteriozna djevojka

I zadnji prekid nam je posebno slomio srce. Marko Vuletić je onaj YouTuber kojeg je nemoguće ne voljeti jer je simpatičan i drag preko svih granica. Svoju je vezu držao skrivenu od YouTubea i javnosti, ali je ipak sve obavijestio kada je ona završila jer je bio tužan, a i odlučio je pomoći drugima kroz svoj prekid. Svima nam je bila suza u očima dok smo gledali neke od videa iz tog razdoblja.

Slavne osobe influenceri veze prekidi najgori prekidi najtužniji prekidi balkan

Još vijesti