Galerija Celebrity parovi Justin Bieber je upoznao Hailey dok još nije bila niti 1% poznata kao danas Liam Payne je svoju bivšu Mayu Henry upoznao kao fana One Directiona +7 Princ William je otkrio da je Kate Middleton bila njegov fan i prije nego su se upoznali i imala postere njegove na zidu

Sve je moguće! Jedan je trenutak dovoljan da nekome zapneš za oko. Tko god da je tvoj celebrity crush, još uvijek stigne shvatiti da si ti jedina za njega, njegova srodna duša. Ove ti veze mogu pokazati da je to itekako moguće.

Nisu sve ove veze opstale do danas, ALI u nekom su trenu svi ovi parovi ipak bili zajedno, a neki od njih i prilično dugo. Šansa dakle ipak uvijek postoji, samo moraš nekako doći do prilike da te slavna osoba koja ti se sviđa zamijeti. Šanse za to ne idu baš u tvoju korist, ali nije niti nemoguće. Ovi su fanovi dokaz. Kod nekih parova su danas tako i on i ona poznati, jer im je ta veza bila ulaznica u svijet showbiza, ali neki su se zadržali podalje od svijeta glamura i samo su podrška svom dečku ili curi. Koje su to slavne osobe bila u vezi sa svojim fanovima? Pogledaj ih u galeriji iznad!

 

Kendall Jenner i Paris Hilton Slavne osobe koje su poznate samo zato što su im roditelji slavni– inače ne bi znali za ovih 9

twilight i kim karadashian Veze slavnih osoba za koje su svi uvjereni da su fejk: Ovih su 7 bile samo predstava za javnost?

Slavne osobe celebrity u vezi s fanom u vezi s običnim ljudima veze slavnih

Još vijesti